Δημοσιεύτηκε: 28 Δεκ 2011, 23:58
moritz έγραψε:πρώτον, άνοιξα το τερματικό για να εγκαταστήσω την εντολή (sudo spt-get install dconf-tools) αλλά μου έλεγε ότι αδυνατεί να εντοπίσει τα πακέτα. Έτσι είπα να τα εγκαταστήσω από το κέντρο λογισμικου, όπως κι έγινε. Μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση που τα έβρισκε στο ένα και όχι στο άλλο.
Δεν είναι περίεργο, μόλις τώρα το είδα κι εγώ. Μάλλον αντέγραψες την εντολή από την σελίδα έτσι; Τα παιδιά στο site έχουν ξεχάσει ένα κόμμα
moritz έγραψε:Όταν όμως πηγα να κάνω τις αλλαγές και πάτησα στο dconf editor την επιλογή org, δεν μου βγάζει τίποτα, είναι ένα κενό παράθυρο και δεν μπορώ να κάνω αλλαγές. Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι έχω αλλάξει την επιφάνεια εργασίας; εννοώ ότι δεν έχω την επιφάνεια με τη μπάρα, αλλά την παλιά του gnome από μια επιλογή που μου έχει δοθεί, παραπομπή σε άλλο θέμα (viewtopic.php?f=9&t=20937)
Για να ανοίγουν οι επιλογές στο παράθυρο του dconf-editor, θα πρέπει να πατάς τα τριγωνάκια δίπλα από τις ονομασίες και όχι τις ονομασίες των επιλογών όπως το Org (αφηρημένος, ξέχασα να σου το πω).
Αν πάντως πατάς τα τριγωνάκια και δεν ανοίγει, ίσως και να φταίει αυτό, περίμενε να σου πει και κάποιος άλλος καμία ιδέα.