Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2012, 19:28
minios67 έγραψε:Βρίσκομαι κι εγώ στη φάση να συνηθίσω αυτό το έκτρωμα, έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου στην προηγούμενη έκδοση.
Έτσι σκεφτόμουν κι εγώ στην αρχή, τελικά ήθελα/δεν ήθελα το συνήθισα. Το μόνο που μου την σπάει ακόμα επειδή δεν το έχω πειράξει κι είναι σε απόκρυψη η μπάρα, είναι ότι όταν πλησιάζει ο κέρσορας αριστερά πετάγεται κι η μπάρα και δεν με αφήνει να κάνω αυτό που θέλω. Μάλλον θα την κάνω μόνιμη, γιατί η απόκρυψη μπάρας ούτε στα παράθυρα του θείου Μπιλάκου μ' άρεσε.
minios67 έγραψε:Για μένα δεν είναι αθώο που καταστέφεται το gnome, (πόσα έχωσε η μσ;!!!) από ένα πλήρως λειτουργικό και παραμετροποιήσιμο περιβάλλον το έχουν καταντήσει δυσλειτουργικό και άχαρο.
Να τα πάρουμε ένα-ένα:
1) το gnome δεν καταστρέφεται επειδή μια διανομή αποφάσισε να πάει σε unity, άλλωστε υπάρχει ακόμα ως επιλογή αν δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με το unity. Και μόλις μου ήρθε η θεία επιφοίτηση γιατί το ονόμασαν unity, δηλ. ενότητα (Η ισχύς εν την ένωση!) κι είναι επειδή ένωνει την έκδοση για νετμπουκ μ' αυτήν που είναι για όλα τ' άλλα μηχανήματα. Θυμίζει λίγο τον Άρχοντα των Δακτυλιδίων: one ring to rule them and in darkness bind them!
2) Την ερώτηση "πόσα έχωσε η μικρομαλακή" καλύτερα να την κάνεις εδώ: http://www.abovetopsecret.com/ ει δυνατόν σε άπταιστα Αγγλικά, είναι ένα φόρουμ συνομοσιολογίας.
3) Το ίδιο μπορείς να κάνεις φαντάζομαι και με το unity ή αν δεν γίνεται να γυρίσεις απλά σε gnome.
minios67 έγραψε:Δεν δέχομαι ότι αυτό είναι η εξέλιξη, ότι αυτό είναι το μπροστά, αυτό είναι τροχοπέδη. Στο προηγούμενο περιβάλλον θα μπορούσα με πέντε κινήσεις να προσομοιώσω αυτή τη λαμακία βάζοντας ένα dock αριστερά, αφαιρώντας τη μπάρα στη βάση, και βγάζοντας το μενού πάνω αριστερά.
Καταρχήν αν ήμασταν τόσο αυστηροί όσο στο συνομοσιολογικό φόρουμ που ανέφερα πάνω ούτε η έξυπνη αποφυγή της αυτόματης λογοκρισίας (εκφράσεις που δεν επιτρέπεται βάσει των Όρων Λειτουργίας του Φόρουμ λογοκρίνονται.
Όλα μια συνήθεια είναι minios67 ή όπως λέει ο πάνσοφος λαός: τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα μετά συνηθίζεις.