Δημοσιεύτηκε: 05 Μαρ 2012, 19:49
simosx έγραψε:Μερικές φορές φαίνεται να αποσυντονίζεται η είσοδος (input) του X.Org. Αν έχεις και ποντίκι στο φορητό, τότε δοκίμασε να πατήσεις/κλικ κάπου στην οθόνη με το ποντίκι. Ή αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε καθώς χρησιμοποιούσες το ποντίκι, τότε κάνε κλικ με το κουμπί δίπλα στο touchpad.
simosx ευχαριστώ για την απάντηση. Αποφάσισα να γράψω για αυτό το θέμα μιάς και εμφανίστηκε πριν 15 λεπτά.
Έχω συνδεδεμένο στο λάπτοπ, ποντίκι με usb (ενσύρματο), το οποίω χρησιμοποιώ συνέχεια και παράλληλα λειτουργεί και το touchpad.
Όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα δοκίμασα να κάνω κλικ από το touchpad αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.
Αυτό που δεν μου έκοψε να κάνω και το σκέφτηκα αφού το ποντίκι άρχισε να λειτουργεί σωστά πάλι, είναι να αποσυνδέσω το εξωτερικό ποντίκι και να δω αν τότε λειτουργεί κανονικά το touchpad.
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε τη στιγμή που κάνω κλικ σε ένα πεδίο για να πληκτρολογήσω.
Όπως είπα εμφανίζεται πολύ σπάνια οπότε δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία. Το γράφω στο forum για την πιθανότητα που έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο.
Επίσης ξέρω ότι δεν δίνω πολλές πληροφορίες (επειδή δεν έχω να δώσω) ώστε κάποιος να πάρει μία σωστή ιδέα για το τι συμβαίνει.
Off topic:
simosx έγραψε:Αν όντως το πρόβλημα διορθώνεται με αυτά που περιγράφω, τότε έχουμε να κάνουμε με race condition, ένα σπάνιο είδος σφάλματος που θέλει διόρθωση.
Δεν έχω ξανακούσει αυτό το είδος σφαλμάτων και δεν έχω ιδέα. Τι αφορούν;