Δημοσιεύτηκε: 05 Μαρ 2012, 20:01
από simosx
eliasps έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε τη στιγμή που κάνω κλικ σε ένα πεδίο για να πληκτρολογήσω.

Πράγματι, κλικ σε πεδίο τύπου textbox όπου επιδέχεται πληκτρολόγηση. Αν προηγουμένως χρησιμοποιούσαμε το ποντίκι, τότε απαιτεί κλικ από το κουμπί δίπλα στο touchpad μέσα σε κάποιο textbox. Αν χρησιμοποιούσαμε το touchpad, τότε θέλει κλικ από το κουμπί στο ποντίκι.
Οπότε, συμβαίνει και σε μένα, σπάνια, και καλώς το ανέφερες.

eliasps έγραψε:
Όπως είπα εμφανίζεται πολύ σπάνια οπότε δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία. Το γράφω στο forum για την πιθανότητα που έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο.
Επίσης ξέρω ότι δεν δίνω πολλές πληροφορίες (επειδή δεν έχω να δώσω) ώστε κάποιος να πάρει μία σωστή ιδέα για το τι συμβαίνει.

Μάλλον θέλει περισσότερη αναζήτηση. Δες στο πακέτο xserver-xorg-input-mouse στο launchpad.net μήπως υπάρχει ήδη αναφορά.
Οκ, ο σύνδεσμος είναι https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+sour ... nput-mouse
και δεν υπάρχει αναφορά.

Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες για Report a bug; Βάλε τίτλο «Mouse/Touchpad buttons stop working (race condition?)».
Όταν πατήσεις Επόμενο, θα αναφέρει τι εντολή χρειάζεται να τρέξεις για να λάβει πληροφορίες από το σύστημά σου και να ολοκληρωθεί η αναφορά σφάλματος. Μόλις το κάνεις, πες μου το σύνδεσμο για να συμβάλλω και εγώ.