Δημοσιεύτηκε: 31 Οκτ 2012, 14:17
έγραψε:Εκτος του οτι δεν ηταν εντελως ξεκαθαρο αυτο στο 1ο ποστ σου, ακομα και ετσι, μπορει οντως να θελει παραπανω καθυστερηση. Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις. Βαλτο στα 30".
Θα γίνω ακόμη πιο αναλυτικός.
Ξεκινάει το laptop είτε από επανασύνδεση, είτε από επανεκκίνηση είτε από καθαρή εκκίνηση, είτε ενώ είμαι κανονικά σε συνεδρία με restart του conky.
Το conky ξεκινάει μια χαρά και αν περιμένω όχι 30 sec, αλλά μια αιωνιότητα χωρίς να κάνω τίποτα, το conky θα εξακολουθεί να είναι μια χαρά.
Όταν όμως ανοίξω οποιοδήποτε παράθυρο θα έχω τα παραπάνω αποτελέσματα.
Αν από τα παραπάνω που έγραψα επιμένεις ακόμα στο θέμα καθυστέρησης στην εκκίνηση, τότε πράγματι έχουμε διαφορά στον τρόπο σκέψης(πράγμα που είναι πολύ καλό γιατί μόνο μέσα από την αλληλοσυμπλήρωση γνώσεων-εμπειριών-ιδεών πάμε μπροστά και ατομικά αλλά και σαν κοινωνία).
Προφανώς είναι θέμα κάποιας κοινής βιβλιοθήκης με ναυτίλο (είχε παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα σε karmic και λυνόταν τότε μέχρι να φτιαχτεί από κάποια ενημέρωση με υποβάθμιση της libgtk )
Το αναφέρω γιατί στην 13.04 έχω το ίδιο πρόβλημα και εκεί ο ναυτίλος είναι πολύ διαφορετικός(θα ανεβάσω εικόνα αργότερα), μάλλον είναι ο 3.6
Off topic:
έγραψε:Το ξεβαλτωμα του τροπου σκέψης λύνεται και απλά με αναβαθμιση υπάρχουσας έκδοσης στον kernel και gnome πιο πρόσφατης. Εν αναμονή λοιπόν... χεχεχε
Συμφωνώ εν μέρη, δηλαδή ναι στην αναβάθμιση του kernel και του gnome σε πιο πρόσφατης έκδοσης αλλά στην καινούργια διανομή όχι στην παλιά. Κοίτα προσεκτικά στο conky εκεί που λέει kernel, δοκιμάζω τον 3.7.0-0-exton με αρκετά καλές εντυπώσεις αφού ανέβηκε η έκδοση opengl και έχω ίδιες θερμοκρασίες αλλά με κανονικό προφίλ στην κάρτα γραφικών και όχι low.
Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομα τους η κανονική μου διανομή είναι η 12.04 με kde και κλειστούς οδηγούς, που είναι βράχος σταθερότητας, αλλά είναι τόσο πλήρης που δεν μπορώ να την πειράξω(ούτε τους οδηγούς δεν μπορώ να αναβαθμίσω) και έτσι μπαίνω μόνο για ενημερώσεις, όλο τον υπόλοιπο χρόνο των περνάω προσπαθώντας να τελειοποιήσω την12.10 ή δοκιμάζοντας καινούργιες διανομές.