Δημοσιεύτηκε: 27 Ιαν 2013, 15:48
dgtfeargr έγραψε:Και όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο δεν προλαβαίνω να τη φωτογραφίσω
Μάλιστα. Δεν την έχω δει ξανά αυτή την εικόνα σε Linux. ΟΚ.
dgtfeargr έγραψε:Τώρα εμφανίζει το Plymouth αλλά σε πολύ χαμηλή ποιότητα (800Χ600 μπορεί και λιγότερο) και ειναι αρκετα ασχημο καμμία σχέση με το κανονικό και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί όπως είχα παρατηρήσει και με τον 304 που είχα οι drivers της κάρτας και η "καλή" ανάλυση 1600 Χ 900 ξεκινάνε στη login screen και όχι πριν. Εξού ότι εμφανίζονται και το username μου σε Login screen σε εντολές με μεγάλα μαύρα γράμματα πριν βγει ο mdm. Μήπως να έβγαζα τον κλειστό εντελώς κ να ξανά πρόσθετα αυτή τη λέξη στο αρχείο;
Τα γράμματα που βλέπεις στην μαύρη οθόνη είναι η κονσόλα που λέμε. Αυτό πιθανών συμβαίνει λόγω της καθυστέρησης εκκίνησης του MDM , αλλά δεν ξέρω πως να το αλλάξεις.
Αν σου φαίνεται ασταθής ο 310 τότε τον απεγκαθιστάς και εγκαθιστάς τον nvidia-current (αυτός είναι ο χαρακτηρισμένος ως σταθερός από το Ubuntu). Είναι παλαιότερη έκδοση βέβαια , αλλά είναι δοκιμασμένος πλήρως.
Οπότε
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get purge nvidia*
sudo rm /etc/X11/xorg.conf
sudo apt-get install nvidia-current nvidia-settings
sudo nvidia-xconfig
Και κάτι άλλο , μπορείς να δοκιμάσεις και χωρίς αρχείο xorg.conf να δεις πως δείχνει.. Το αρχείο αν θες το διαγράφεις με
sudo rm /etc/X11/xorg.conf
και το δημιουργείς ξανά με
sudo nvidia-xconfig