Δημοσιεύτηκε: 24 Σεπ 2013, 20:45
από dim459
@ apostolos

Ορισμένες επισημάνσεις, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, ούτε και να το παίξω κακός (είμαι, αλλά τώρα περνάω κρίση καλοσύνης και καθολικής αγάπης). Εκ προοιμίου δηλώνω ότι βρίσκω αρκετά κατατοπιστική και χρήσιμη την απάντηση που έδωσες.

apóstolos έγραψε:στο χώρο των λίνουξ

Είναι ΤΟ linux (κάθε φορά που εγώ ή κάποιος άλλος το διορθώνει, πάντα έχω τη βεβαιότητα ότι αυτός που το έγραψε σκέφτεται " δε μας χ....ς ρε Νταλάρα, αλλά εν πάση περιπτώσει... )

apóstolos έγραψε:και θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά ας το αφήσουμε τώρα..

Μα γιατί βρε παιδί μου, γράψε-γράψε !

apóstolos έγραψε:Παρόλα αυτά αρκετοί απορρίπτουν το Unity εξαιτίας της απουσίας μενού. Αυτός είναι γελοίος λόγος

Χμμ, εδώ μου τα χαλάς, αν και δεν είναι ο μόνος λόγος, είναι ένας από τους λόγους και δε βλέπω γιατί όσοι το γουστάρουμε αλλιώς, εκφράζουμε κάτι γελοίο.

apóstolos έγραψε: Όσους βλέπεις να γκρινιάζουν πολύ μη τους παίρνεις στα σοβαρά..

Μάλιστα... άντε φρέσκος είσαι, μη σε προγκήξω ακόμα δε γράφτηκες (η καθολική αγάπη που λέγαμε... )

apóstolos έγραψε:επέλεξα καταλήγω να χρησιμοποιώ περισσότερο το περιβάλλον εργασίας xfce το οποίο κάνει τον υπολογιστή μου να φαίνεται αρκετά πιο γρήγορος

Πχ, στα 7 χρόνια που χρησιμοποιώ Linux, ποτέ δεν έβαλα xfce, ποτέ δεν το βρήκα ενδιαφέρον, αλλά παίρνω πολύ σοβαρά όσους το χρησιμοποιούν.
Αυτά....