Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2013, 08:49
από nikosf1234
konnn έγραψε:
nikosf1234 έγραψε:Έβαλα 13.10 αλλά δεν μπορώ να δω to gnome 3.10. Όταν προσπάθησα να το εγκαταστήσω αναγκάστηκα να κάνω format γιατί κολλούσε και επιπλέον δεν φαινόταν ο κέρσορας του ποντικιού (προφανώς έβαλα λάθος ΡΡΑ που με οδήγησε στα προβλήματα). Εγκατέστησα πάλι το 13.10 αλλά δεν βλέπω το gnome 3.10 όπως θα έπρεπε σύμφωνα με http://www.ubuntugnome.gr/ 19σεπ και το περιβάλλον εργασίας που δείχνει. Εγώ έχω μόνο το κλασικό. Τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ

Η βασική έκδοση έρχεται με το 3.8. Στο φόρουμ υπάρχει οδηγός για να εγκαταστήσουμε την 3.10.

Αφού έχει το 3.8 εγώ γιατί δεν το βρίσκω για να το ενεργοποιήσω? Δεν έχω περιβάλλον Gnome (έχω την επιφάνεια του clasic χωρίς να μου δίνει δυνατότητα επιλογής gnome ή clasic} Αν βάλω το 3.10 που λες θα έχω τα ίδια προβλήματα ή αυτή η εγκατάσταση δουλεύει σωστά ? Δεν αντέχω άλλο format. Διαβάζοντας τις οδηγίες του eliasps (viewtopic.php?f=45&t=28109) όταν κάποια στιγμή η εγκατάσταση του gnome 3.10 λέει να αφαιρέσει κάποια αρχεία τοτε ο eliasps προτείνει να πατήσουμε "n" (no) οπότε και σταματάει η εγκατάσταση. Άρα πως θα εγκαταστήσουμε το gnome 3.10? :geek: