Δημοσιεύτηκε: 14 Μάιος 2014, 18:09
από Learner
freefour έγραψε:Για τα θεματα εμφανισης ποια ειναι προτιμοτερη διαδρομη, ο κρυφος φακελος .themes η /usr/share/themes;

Και οι δυο φάκελοι κάνουν την ίδια δουλειά. Ο φάκελος .themes αφορά τον χρήστη μόνο (σε περίπτωση που έχεις πολλούς χρήστες στο PC), ο άλλος είναι systemd-wide που λένε. Προτιμώ πάντα καταλόγους που δεν χρειάζονται δικαιώματα root. Σε ότι αφορά τα θέματα, είναι το ίδιο.

freefour έγραψε:Πειραξα κατι στα Hot Corners απ το Unitu Tweak/Window Manager και μετα καθε φορα που εβαζα το βελακι πανω στην γωνια παγωνε το συστημα και αναγκαζομουν να κανω reboot απο tty.
Tωρα κατεβασα το CompizConfig Settings Manager και χρησιμοποιω απο εκει το Hot Corner και δεν το πειραζω καν το Unitu Tweak γιατι θα μου κανει το ιδιο!

Το ανέφερες αυτό ως σφάλμα στο Launchpad ; να το αναφέρεις. «Η εφαρμογή σας μου διαλύει το σύστημα» πες τους και επίσης ότι με τον ccsm δεν συμβαίνει το ίδιο. ΑΝ φταίει το Unity Tweak Tool και όχι κάτι άλλο βέβαια.

freefour έγραψε:Χρησιμοποιω Μαυρα θεματα (Dorian και Delorean Dark) και για τα κουμπια close, minimize, maximize μου δινει κατι στρογγυλα μικρα σε ασπρο και πορτοκαλι χρωμμα που δεν μου αρεσουν!
Μενω οπως εχει δηλαδη δεν μπορω να κανω κατι, καλα καταλαβα;

Κοίτα π.χ το Deloarian Dark εδώ:
http://killhellokitty.deviantart.com/ar ... -408652063
Είναι η σελίδα στο devianart αυτού που το έχει φτιάξει. Κοίτα τα requirements , τα έχεις; Κοίτα στο Installation τι γράφει για το Ubuntu Trusty.
Μπορείς να κάνεις και μια ερώτηση εκεί στον ίδιο σε ότι αφορά το Unity και το Ubuntu 14.04 να δεις τι θα σου απαντήσει.