Δημοσιεύτηκε: 06 Ιούλ 2014, 00:38
από Arathorn
Άρα εγώ διαθέτω περιβάλλον unity και επιθυμώ να μεταβώ στον Gnome (2 ή ΜΑΤΕ αν κατάλαβα καλά).

George Pantelis έγραψε:Ουπς, ξέχασα. Με την ελληνική γλώσσα δεν θα βρεις θέματα κακής μετάφρασης. Οπότε χρησιμοποίησε όποια γλώσσα σε βολεύει εσένα περισσότερο...

Γιώργο πως αλλάζω γλώσσα;

apóstolos έγραψε:
έγραψε: θα προτείνατε να άλλαζα το γλωσσικό περιβάλλον του ubuntu καθώς και του firefox;

Εγώ το έχω στα ελληνικά αυτή τη στιγμή, αλλά τα αγγλικά είναι καλύτερη επιλογή από πολλές απόψεις γιατί για παράδειγμα μπορείς πιο εύκολα να ακολουθήσεις οδηγούς που είναι γραμμένοι στα αγγλικά και αυτοί είναι προφανώς περισσότεροι από τους αντίστοιχους ελληνικούς.

Απόστολε όντως οι οδηγοί στα αγγλικά είναι περισσότεροι αλλά κάποια σημεία γραμμένα στα αγγλικά (αν και γνωρίζω αγγλικά) "δεν τα πιάνω" και μου είναι κάποιες στιγμές αρκετά κουραστικό. Γι'αυτό και μόνο σκέφτομαι να τα αλλάξω.

George Pantelis έγραψε:Μήπως είναι προτιμότερο να περάσεις στο 14.04 και μετά να κάνεις τις όποιες αλλαγές θέλεις να κάνεις; (μία πρόταση κάνω). :angel:

Κοίτα· εγώ τώρα είμαι σε φάση που μαθαίνω γι'αυτό και έχω εγκαταστήσει μια "παλιά" διαρκείας έκδοση για να την "ξεσκονίσω" στον βαθμό που μπορώ. Δεν το χρησιμοποιώ δηλαδή για κάποιους επαγγελματικούς λόγους γι'αυτό και δεν κυνηγάω οτιδήποτε καινούργιο παίζει. Άν πιστεύεις ότι η καινούργια έκδοση αξίζει περισσότερο, μετά χαράς να το ψάξω.