Δημοσιεύτηκε: 06 Ιούλ 2014, 18:41
George Pantelis έγραψε:***Και η 14.04, LTS είναι. Πενταετή υποστήριξη έχει (μέχρι το 2019). Οπότε, γιατί να μην την εγκαταστήσεις. Οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες, αλλά σε κάποια σημεία έχει βελτιώσεις έναντι της 12.04.
Γιώργο τότε πιθανόν να την αλλάξω. Πάντως γενικά την έχω "βρει" με την 12.04. Aλλά αν αξίζει τον κόπο· why not?
George Pantelis έγραψε:Για αλλαγή της γλώσσας συστήματος. System settings > Language support > drag την γλώσσα που θέλεις στην αρχή (ελληνικά στην περίπτωσή σου) > apply unite. Εδώ θα σου ζητήσει κωδικό. Τον δίνεις, κλείνεις την καρτέλα, κάνεις επανεκκίνηση. Θα σου ανοίξει καρτέλα που θα σε ρωτάει αν θέλεις να εφαρμοστεί η γλώσσα που επέλεξες. Δίνεις ναι και τελείωσες.
Done!
Δεν βρήκα κάτιGeorge Pantelis έγραψε:Για την εισαγωγή κόμματος, αν θυμάμαι καλά, το gnome έχει κόμμα...
Ξεκαθαρίζω πάντως πως δεν κολλάω τόσο στο κόμμα, αλλά γενικά να βρω έναν τρόπο ώστε να καθιστά ευδιάκριτα τα ψηφία μεταξύ τους.
Πχ ο υπολογιστής μου γράφει "Κυρ Ιούλ 6 18:50" (το 6 με το 18 μεταξύ τους δεν "χωρίζονται" ευκρινώς). Άν βρεθεί τρόπος να γίνει μια "ανακατανομή" των ψηφίων όπως "Κυρ 6 Ιούλ 18:50" και με αυτό οκ θα είμαι.
Δηλαδή άλλο το κέλυφος του gnome και άλλο αυτό που έβαλα εγώ τώρα;fkol k4 έγραψε:Βέβαια, άλλο το gnome shell και άλλο η συνεδρία Gnome Classic που έχουμε εδώ.
fkol k4 έγραψε:Τυπικά μπορείς να αλλάξεις ολόκληρη τη μορφή της ημερομηνίας μιας και διατυπώνεται μέσω strftime
Μπήκα σε ένα ξένο site για linux και είπε να εκτελεστεί μια εντολή πατώντας alt+F2. Εγώ όταν το έκανα μου έβγαλε κάποιο σφάλμα. Δεν το ψαξα πολύ όμως αλλά ελπίζω να βρω την άκρη.
Και πάλι σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας!