Δημοσιεύτηκε: 06 Ιούλ 2014, 23:54
@fkol k4
Ούτε και μένα μου αρέσει!
Τότε μάλλον θα προβώ στην εγκατάσταση.
Συγγνώμη για το πρήξιμο· εγώ τώρα τι γραφικό κέλυφος διαθέτω; Το gnome ή το unity;
Κάτι που θέλω να πω πάνω στην αλλαγή γλώσσας συστήματος· άλλαξα την γλώσσα όλα ωραία και καλά. Το "περίεργο" είναι πως πλέον ο φάκελος "λήψεις" (στην μπάρα του ναυτίλου όπου πριν λεγόταν downloads) και ο φάκελος "downloads" αποτελούν διαφορετικούς φακέλους και όχι τον ίδιο (όντας μεταφρασμένος πλέον)!
Ούτε και μένα μου αρέσει!
George Pantelis έγραψε:*Πάντα γνώμη μου, εφ όσον μιλάμε για LTS εκδόσεις, είναι να εγκαταστήσεις την καινούρια ΕΦΟΣΟΝ είσαι ακόμα στην αρχή. Σίγουρα είναι βελτιωμένη σε σχέση με την παλιά, έχει ενσωματώσει παρατηρήσεις, έχει λύσει προβλήματα, είναι πιό... eye-candy.
Τότε μάλλον θα προβώ στην εγκατάσταση.
George Pantelis έγραψε:Και βέβαια, "άλλο το gnome shell και άλλο η συνεδρία Gnome Classic που έχουμε εδώ".
Συγγνώμη για το πρήξιμο· εγώ τώρα τι γραφικό κέλυφος διαθέτω; Το gnome ή το unity;
Κάτι που θέλω να πω πάνω στην αλλαγή γλώσσας συστήματος· άλλαξα την γλώσσα όλα ωραία και καλά. Το "περίεργο" είναι πως πλέον ο φάκελος "λήψεις" (στην μπάρα του ναυτίλου όπου πριν λεγόταν downloads) και ο φάκελος "downloads" αποτελούν διαφορετικούς φακέλους και όχι τον ίδιο (όντας μεταφρασμένος πλέον)!