Δημοσιεύτηκε: 16 Ιούλ 2014, 10:25
από RedDeviL
Οκ eliasps,
για όποιον ενδιαφέρεται να εγκαταστήσει ένα πολύ ωραίο θέμα και φουτουριστικό, πιστευω πως αυτό είναι απο τα πιο γ*****. Εμένα προσωπκά μου αρέσει και το TRON σαν ταινία μιας και κατά κάποιο τρόπο με έχει ορίσει σαν άνθρωπο. Γενικά πάντως είναι ένα από τα πιο γ***** θέματα.
Αυτό που έκανα για να εγκαταστήσω το θέμα http://www.youtube.com/watch?v=9Rcf_CfByk4:
Εγκατέστησα το ubuntu 12.04 precise και μετά το kubuntu με
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install kubuntu-desktop

Στην συνέχεια βρήκα μια ωραία φωτό και την όρισα σαν background και από εκεί και πέρα ασχολήθηκα με το system settings για την περαιτέρω διαμόρφωση του desktop μου.
Πιο συγκεκριμένα:
application appearance -> color -> get new schemes -> στο search έβαλα ghost κι επέλεξα να κάνω install το τελευταίο αποτέλεσμα.
workspace appearance -> window decorations -> get new decorations -> ξανά ghost και install το μοναδικό αποτέλεσμα που βγάζει
desktop theme -> get new themes -> στο search έβαλα ghost κι έκανα install το πρώτο από τα 2 αποτελέσματα μιας κι αν θυμάμαι καλά το 2ο δεν λειτουργεί.

Τέλος desktop effects -> all effects -> έχει πολλές παραμετροποιήσεις για τα πάντα ώστε να φέρεις τα πάντα στα μέτρα σου

Προσωπικά θα ήθελα να τα παράθυρα να έχουν το burn effect όμως ενώ κατέβασα το compiz και το compiz fusion, ενεργοποίησα τα animations και τα animations add ons κι επέλεξα στο animation open και close το burn αυτό δεν λειτούργησε ποτέ. Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβληματάκι;