Δημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2014, 18:08
από linxc
George Pantelis έγραψε:Νομίζω πως ο πλέον κατάλληλος για να απαντήσει το ερώτημα (unity στο Mint), είναι η κοινότητα του Mint. Εκεί έχεις ρωτήσει; Εμείς εδώ πώς θα μπορούσαμε να έχουμε την γνώση αφού το unity είναι το προεπιλεγμένο DE μας.
Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει λίγη ή πολλή ανηθικότητα (ειδικά από την στιγμή που η ανηθικότητα μπορεί να απενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός πλήκτρου). Λίγο (ή κατ επιλογή παρθένα ΔΕΝ γίνεται).Η υπάρχει ανηθικότητα ή όχι. Πόσοι από αυτούς που μιλάνε για ανηθικότητα χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο ΕΛ/ΛΑΚ εφαρμογές; Αν υπάρχει έστω και ένας, της/του :bow: !!!

***Φίλιππε, ελπίζω πως θα αναθεωρήσεις τα περί συμμετοχής σου στο φόρουμ... :thumbup:

Ακριβως επειδη ειναι το προεπιλεγμενο de σας ειναι πιθανοτερο να εχει καποιος τις γνωσεις για αυτο που ζηταω. Βρε γιατι εχετε κολλησει στην ανηθικοτητα; Ναι, για μενα (και για πολλους αλλους) ειναι ανηθικο να μου πλασαρεται ετσι η διαφημιση απο το αμαζον ενω αναζητω κατι στον υπολογιστη μου. Οπως επισης και το να στελνονται αυτα που πληκτρολογω σε οποιονδηποτε server by default. Για μενα ειναι ανηθικο, δε μιλησα πουθενα για "λιγο" ή "πολυ". Για αλλους ειναι ενας τροπος να αποκτησει η canonical καποια εσοδα, σεβαστο, δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις.

@sotos21 τωρα δουλευει αψογα, εκτος απο το οτι δεν μπορω να αναζητησω στο dash για τιποτα! Μονο online results εμφανιζει (που καπως πρεπει να απεγκαταστησω αργοτερα :P ). Σε ευχαριστω για τη βοηθεια παντως!