Δημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2014, 18:43
από linxc
Αντε παλι μια απο τα ιδια :P Οχι, το λογισμικο κλειστου κωδικα δεν το θεωρω ανηθικο. Και υπαρχει εκδοση του mint χωρις κανενα codec (βλεπε εδω: http://www.linuxmint.com/download.php), αρα κατα το ιδιο σκεπτικο, ειναι μια εντελως απλη διαδικασια κατεβαζοντας απλως αυτη την εικονα. Τις υπηρεσιες google σαφως ναι. Αν και δε μπορεις να κρινεις το τι θεωρω "ηθικο", γιατι το μονο που γνωριζεις για την αποψη μου πανω στο θεμα, και χωρις να χρησιμοποιεις την ευκολη γενικευση, ειναι πως δεν θεωρω ηθικο την ενσωματωση των διαφημισεων του amazon, ειδικα με τον τροπο που εγινε (πχ. opt out, μετα απο τοσες αντιδρασεις την ενσωματωσαν στην 14.04 που ειναι lts). Και κατ' εμε ειναι κριμα που εγινε ετσι. Παντα ubuntu χρησιμοποιουσα ως τη διανομη μου, απο την 9.10 νομιζω, ποτε περισσοτερο, ποτε λιγοτερο, και τελευταια ως κυριο ΛΣ. Παντως μακαρι το ubuntu να μην κατατησει ενα νεο-android, εχει τη μαλλον σημαντικοτερη συνεισφορα στη διαδοση του linux. Αλλα καλυτερα να σταματησουμε το offtopic, δεχτηκαμε παρεμβαση του συντονιστη για αυτο το θεμα και πρεπει να γινει σεβαστη. Αν θελει καποιος να το συζητησουμε, ας μου στειλει πμ, κανενα προβλημα.