Δημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2014, 21:56
linxc έγραψε:Οτι πρωτον, δεν ειναι αυτη η προεπιλογη του ΛΣ που χρησιμοποιω,
Δεν είναι θέμα ΛΣ , είναι θέμα DE. Μόνο στο Unity υπάρχει το online shopping.
linxc έγραψε:Και δευτερον, οτι θελω να αφαιρεσω τα online results με καποιον τροπο, αφου οπως εγραψα στην αρχικη μου δημοσιευση στοχος μου ηταν το unity χωρις αυτα.
Τα αφαιρείς και από το Ubuntu με 2-3 κλικ.
linxc έγραψε:Ειπλεον οποια στιγμη θελω επιστρεφω σε cinnamon, που ειναι απολυτα ενσωματωμενο στο συστημα...
Αυτό είναι σωστό. Θα μπορούσες να κάνεις και το αντίστροφο όμως. Ubuntu Unity και με cinnamon.
Όλα αυτά τα λέω γιατί είναι "κρίμα" να σου αρέσει το Unity και να προσπαθείς να το χρησιμοποιήσεις μέσα από μια διανομή η οποία είναι Ubuntu based , αλλά όχι Ubuntu Official. Δεν θα έχεις την υποστήριξη που πρέπει, δεν θα έχεις την ενσωμάτωση, την λειτουργία και την εμπειρία χρήσης που θα είχες αν εγκαθιστούσες το Ubuntu Unity.
Δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει με το Ubuntu, δικό σου θέμα, no problem, αλλά αν οι "φιλοσοφικές ανησυχίες" είναι μόνον αυτές που αναφέρεις στο πρώτο ποστ, τότε λύνονται πάρα πολύ εύκολα, μέσα σε 10 λεπτά είσαι έτοιμος.
Οι δυο διανομές είναι πανομοιότυπες. Φαντάσου ότι το Mint χρησιμοποιεί τα αποθετήρια του Ubuntu "αυτολεξεί" που λένε. Απλά περιέχει και κάποια δικά του αποθετήρια με δικό του λογισμικό(τα οποία μπορεί να τα προσθέσει κάποιος και σε Ubuntu αν θέλει).