Δημοσιεύτηκε: 25 Αύγ 2014, 16:11
από euzilla
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε 2 υπολογιστές με ubuntu 14.04 και gnome shell οπότε το φαινόμενο πρέπει να είναι γενικό. Μάλιστα έχω παρατηρήσει χρησιμοποιώντας το variety για εναλλαγή background ότι όταν η εναλλαγή γλώσσας κρασαρει, το background της επιφάνειας εργασίας ενώ έχει αλλάξει κανονικά, στο overview του gnome shell παραμένει το ίδιο και δεν αλλάζει (παρά μόνο αν επανεκκινησω το gnome shell). Χρησιμοποιώντας περιβάλλον unity η kde η xfce όλα λειτουργούν ρολόι (εκτός από τις γραμματοσειρές της επιφάνειας εργασίας σε xfce όπου φεύγει το "συννεφάκι" και δεν διαβάζονται σε φωτεινό φόντο αλλά αυτό έχει να κάνει με το πιο θέμα χρησιμοποιείς. εγώ χρησιμοποιώ το numix). έχω δοκιμάσει να πειράξω πολλές ρυθμίσεις για να αποφύγω το πρόβλημα αλλά τζίφος. παρακαλώ πολύ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει γιατί ειδικά στον έναν υπολογιστή που χρησιμοποιώ σαν home theater το gnome shell το χρησιμοποιούσα πάντα καθώς ταιριάζει περισσότερο σε μεγάλες (άνω των 42) οθόνες. To unity θέλει ακόμη δουλειά για μεγάλες οθόνες.