Δημοσιεύτηκε: 04 Σεπ 2014, 00:59
από Pega[sus
Eγκατεστησα δοκιμαστικα στο 14.04,σαν 2ο περιβαλλον εργασιας, το mate desktop, με αυτες τις εντολες:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-mate-dev/ppa
sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-mate-dev/trusty-mate
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install –no-install-recommends ubuntu-mate-core ubuntu-mate-desktop

Oταν ομως εμπαινα στο ubuntu, αντι να μου βγαζει το κλασσικο λογοτυπο του ubuntu, μου εβγαζε λογοτυπο ubuntu mate με πασινο φοντο και οχι το πορτοκαλι του ubuntu.
Kαποια στιγμη το διεγραψα με αυτες τις εντολες:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo add-apt-repository -r "deb http://repo.mate-desktop.org/archive/1.8/ubuntu $(lsb_release -cs) main"
sudo apt-get remove mate-* libmate* atril atril-common caja caja-common engrampa engrampa-common eom eom-common gir1.2-mate-panel libatril libcaja-extension1 libmarco-private0 pluma pluma-common libmateweather1 libmateweather-common

tiς συγκεκριμενες τις βρηκα σε αλλο forum, καθως δεν εβρισκα, εντολες διαγραφης, για τις αρχικες (mate desktop εντολες), που εδωσα
και τωρα, μολις μπαινω στο ubuntu, με παει κατευθειαν στο (γνωστο) περιβαλλον εργασιας, χωρις καν να μου εμφανισει το λογοτυπο, δηλ. restart και κατευθειαν μεσα.
Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να επαναφερω, (να μου εμφανιζει το λογοτυπο, κατα την επανεκκινηση), αν γινετε?
Ευχαριστω.