Δημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2014, 20:19
Κάπου νομίζω ότι στο έχω ξαναγράψει, δεν νομίζω ότι το hardware που αναφέρεις δεν ανταποκρίνεται στο unity, ένας λόγος που μπορεί να μην αποκρίνεται σωστά, ειδικά με nvidia, είναι ο οδηγός της κάρτας γραφικών, θέλει τον κλειστό για να αποδώσει πλήρως.
Τέλος πάντων αν σου αρέσει το unity, δεδομένου ότι μιλάμε για νέα εγκατάσταση, πέρνα την κλασσική έκδοση, βάλε και τον κλειστό οδηγό και δες πως πάει. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, είκοσι λεπτά δουλειά είναι, αν έχεις πρόβλημα ή δεν σου αρέσει μπορείς να το φορμάρεις και να βάλεις άλλη έκδοση.
Εγώ πάντως στο συγκεκριμένο μηχάνημα δεν θα δοκίμαζα εξ αρχής με κάτι σαν Lubuntu ή Xubuntu.
Θα πήγαινα για KDE ή gnome shell (δεν χρησιμοποιώ unity).
Τέλος πάντων αν σου αρέσει το unity, δεδομένου ότι μιλάμε για νέα εγκατάσταση, πέρνα την κλασσική έκδοση, βάλε και τον κλειστό οδηγό και δες πως πάει. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, είκοσι λεπτά δουλειά είναι, αν έχεις πρόβλημα ή δεν σου αρέσει μπορείς να το φορμάρεις και να βάλεις άλλη έκδοση.
Εγώ πάντως στο συγκεκριμένο μηχάνημα δεν θα δοκίμαζα εξ αρχής με κάτι σαν Lubuntu ή Xubuntu.
Θα πήγαινα για KDE ή gnome shell (δεν χρησιμοποιώ unity).