Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτ 2014, 17:01
από euzilla
την αλλαγη γλωσσας την εχω ρυθμισει ΚΑΙ οπως λεει ο madvinegar και με αλλους τροπους (ειμαι αρκετα χρονια χρηστης λινουξ). εχω το gnome 3.10 απο το ubuntu 14.04. σε περιβαλλον θνιτυ ολα καλα. οπως προανεφερα ταυτοχρονα με το κρασαρισμα της γλώσσας παρατηρω το εξης.
**αρχικα βαζουμε απο τις ρυθμισεις εναλλασομενο background (ή χρησιμοποιουμε καποιο προγραμμα γι αυτο πχ variety)
**εστω οτι εχουμε την εικονα1 για backgroud αρχικα και επειτα την εικονα2.
**καποια στιγμη στα καλα καθουμενα (ενω η εναλλαγη background εχει ηδη γινει καποιες φορες προηγουμενως)
1. σε παραθεση των παραθυρων με χρηση της πανω αριστερης ενεργης γωνιας του gnome shell εχω την εικονα1, και σε μη παραθεση δηλαδη οταν βλεπω την επιφανεια εργασιας (με η χωρις φακελους) εχω την εικονα2.
2. στην επομενη εναλλαγη εχω παλι την εικονα1 σε overview, και για background της επιφανειας εργασιας (δηλαδη του nautilus) την επομενη εικονα3!
3. ταυτοχρονα κρασαρει ΠΑΝΤΑ η ενναλαγη γλωσσας απο το πληκτρολογιο (στο εικονιδιο γινεται αλλα οχι κανονικα.. πατας ελληνικα πχ αλλαζουν αλλα δεν αλλαζει η ενδειξη του εικονιδιου)
4. ολα τα παραπανω γινονται κ με σταθερο background απλα εκει καταλαβαινεις μονο το κρασαρισμα της γλωσσας γιατι υπαρχει μονο εικονα1
5. headless συμφωνω απολυτα