Δημοσιεύτηκε: 20 Απρ 2015, 18:57
από fog
Pega[sus έγραψε:Eνω κανω κανονικα εγκατασταση το elementary tweaks στο freya, στην συνεχεια δεν το βρισκω πουθενα, μπορειτε να μου πειτε γιατι; επισης εχω ενεργοποιηση ολες τις πηγες λογισμικου.

To ΠΡΩΤΟ πράγμα που κάνουμε όταν ακολουθούμε έναν οδηγό είναι να τον διαβάσουμε μια φορά πριν αρχίσουμε τα copy-paste των εντολών. Πολλές φορές μπορεί να περιέχει προειδοποιήσεις που να μας ενδιαφέρουν γιατί πχ. μπορεί να κάνουμε "κακό" στο σύστημά μας αν εφαρμόσουμε κάποια εντολή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε κάποιο κακό, απλά δεν μπορείς να βρεις αυτό που εγκατέστησες. Στο link με τις εντολές εγκατάστασης λέει:
έγραψε:Since elementary Tweaks is available as a Switchboard plug (System Settings), it doesn't show up in the menu and instead, you'll find it in System Settings > Tweaks

Άρα μην το ψάχνεις σαν ανεξάρτητο πρόγραμμα, θα το βρεις μέσα στα System Settings σαν επιλογή, όπως αυτές της εμφάνισης κλπ. με το όνομα Tweaks.

---------------------------------------------------------------

Σωτήρη διαβάζω προσεχτικά το δικό σου ποστ -πολλές πληροφορίες μαζεμένες και πρέπει να τις επεξεργαστώ- και επανέρχομαι αν έχω απορίες.
Ευχαριστώ για τον κόπο σου :)
Η τιμή της cpu που είδες είναι η ονομαστική, δεν το έχω καν σε on demand, το έχω powersave:
Κώδικας: Επιλογή όλων
cat /sys/devices/system/cpu/cpu*/cpufreq/scaling_governor
powersave
powersave
powersave
powersave