Δημοσιεύτηκε: 20 Σεπ 2015, 13:49
από Learner
fkol k4 έγραψε:
giwrgosatma έγραψε:μου κανει εντυπωση με τις διαφορες παραλαγες που υπαρχουν και θα ηθελα να ξερω γιατι το κανουν αυτο,για λογους εμφανισεις ή για αλλους?

Για τον ίδιο λόγο που κάποιος αγοράζει τζιπάκι, άλλος SUV, άλλος σεντάν, άλλος μίνι αυτοκίνητο πόλης, άλλος φορτηγάκι ή αγροτικό και άλλος Smart κ.ο.κ.
Για τον ίδιο λόγο που σε κάποιον αρέσει να φορά κοστούμι, σε άλλον τζιν παντελόνι με πουκάμισο, σε άλλον τζιν με ένα t-shirt και άλλος κυκλοφορεί με βερμούδες κ.ο.κ

Γιατί σε διαφορετικούς ανθρώπους αρέσουν διαφορετικά πράγματα.

Εκτός από αυτά που έγραψε ο Φίλιππος, υπάρχει και ο άλλος λόγος που λέει "Επειδή μπορούν" και ίσως "Επειδή είναι σχετικά εύκολο" (σε σύγκριση με άλλα λειτουργικά πχ Windows, Mac).

fkol k4 έγραψε:Ή XFCE4 αν πρόκειται για κάποια άλλη διανομή (Arch Linux ή Debian δηλαδή) όπου το Unity δεν διατίθεται.

Χεχεχε, που θα πάει θα το κάνω κάποια στιγμή. Τώρα που υπάρχει και αποθετήριο, γιατί από source δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω compile.

Κι εγώ με Unity είμαι σε ubuntu. Έχω και ένα kubuntu όμως. Σε άλλες διανομές (Arch, Fedora) GNOME ή XFCE4.