Δημοσιεύτηκε: 24 Οκτ 2015, 22:02
Το λυσαμε @sotos21 και @Learner.
Η εικονα χρειαζεται ''δικαιώματα για Άλλους, εγγραφής και ανάγνωσης.
Δεν αλαζε γιατι ειχα αλαξει θεμα απο Menu/Control Center/System/LightDM GTK+ Greeter settings/Appearance/Τheme.
Τωρα το γυρισα στο default (Αmbiant-MATE) και ολα καλα με το background.
Πειραζει που την εικονα την εχω στον φακελο /usr/share/backgrounds/ubuntu-mate-common μαζι με τις μανισιες;
Εσυ εννοεις να κανω ολο τον φακελο Pictures να εχει δικαιώματα για "Άλλους", εγγραφής και ανάγνωσης; Και αυτο γινετε.
Και κατι ακομη... (με το ψαξιμο τοση ωρα) εβγαλα τον φακελο ''ubuntu-mate-common'' στην επ.εργασιας για να τον εχω καλου κακου σαν Backup και τωρα θελω να τον σβησω και δεν μπορω, εχει λουκετο.
Η εικονα χρειαζεται ''δικαιώματα για Άλλους, εγγραφής και ανάγνωσης.
Δεν αλαζε γιατι ειχα αλαξει θεμα απο Menu/Control Center/System/LightDM GTK+ Greeter settings/Appearance/Τheme.
Τωρα το γυρισα στο default (Αmbiant-MATE) και ολα καλα με το background.
sotos21 έγραψε:Την εικόνα θα την έχεις στον φάκελο "Εικόνες". Θα έχει δικαιώματα για "Άλλους", εγγραφής και ανάγνωσης, γιατί ο Greeter ανήκει στους άλλους.
Θα δώσεις την διαδρομή ~/Εικόνες από το Menu/Control Center/System/LightDM GTK+ Greeter settings/Appearance/Image
Πειραζει που την εικονα την εχω στον φακελο /usr/share/backgrounds/ubuntu-mate-common μαζι με τις μανισιες;
Εσυ εννοεις να κανω ολο τον φακελο Pictures να εχει δικαιώματα για "Άλλους", εγγραφής και ανάγνωσης; Και αυτο γινετε.
Και κατι ακομη... (με το ψαξιμο τοση ωρα) εβγαλα τον φακελο ''ubuntu-mate-common'' στην επ.εργασιας για να τον εχω καλου κακου σαν Backup και τωρα θελω να τον σβησω και δεν μπορω, εχει λουκετο.