Δημοσιεύτηκε: 15 Μαρ 2009, 08:14
Off topic:
Καλός είναι και ο dolphin , απλά δεν μου είναι ορατή η διαφορά ταχύτητας (δεν το έχω ψάξει σε βάθος) μεταξύ
konqueror και dolphin. βέβαια και μόνο το γεγονός ότι ανήγει νέο tab για κάθε subfolder on the fly προδίδει κάποια ανωτερότητα σχεδιασμού.
Αλλά δεν θα μακρυγορήσω γιατί πολλά απο τα kde apps είναι πιό καλοφτιαγμένα απο gnome. (c vs c++ klp)
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί στο 64bitο ubuntu 8.10 desktop μου ο nautilus αργεί να
εμφανίσει ένα φάκελο όπως το /usr/bin/ όπου εκεί είναι 3301 αρχεία (μαζί με μερικά symbolic links)και μου λέει ότι είναι 3268.
Λοιπόν το μέτρησα ο nautilus κάνει 15 δευτερόλεπτα να τα εμφανίσει.
Ο konquerror κανει 1-2 δευτερόλεπτα
και ο Dolphin πάλι 1-2 δευτερόλεπτα
και PCman 1-2 κάνει και αυτός
Είναι φυσιολογικό να κάνει κάνει τόση ώρα ο nautilus , το 'χει ψάξει κανείς
Να αναφέρω ότι και το gedit μου είναι αργό για αυτό χρησιμοποιώ τον medit .
Ευχαριστώ
Καλός είναι και ο dolphin , απλά δεν μου είναι ορατή η διαφορά ταχύτητας (δεν το έχω ψάξει σε βάθος) μεταξύ
konqueror και dolphin. βέβαια και μόνο το γεγονός ότι ανήγει νέο tab για κάθε subfolder on the fly προδίδει κάποια ανωτερότητα σχεδιασμού.
Αλλά δεν θα μακρυγορήσω γιατί πολλά απο τα kde apps είναι πιό καλοφτιαγμένα απο gnome. (c vs c++ klp)
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί στο 64bitο ubuntu 8.10 desktop μου ο nautilus αργεί να
εμφανίσει ένα φάκελο όπως το /usr/bin/ όπου εκεί είναι 3301 αρχεία (μαζί με μερικά symbolic links)και μου λέει ότι είναι 3268.
Λοιπόν το μέτρησα ο nautilus κάνει 15 δευτερόλεπτα να τα εμφανίσει.
Ο konquerror κανει 1-2 δευτερόλεπτα
και ο Dolphin πάλι 1-2 δευτερόλεπτα
και PCman 1-2 κάνει και αυτός
Είναι φυσιολογικό να κάνει κάνει τόση ώρα ο nautilus , το 'χει ψάξει κανείς
Να αναφέρω ότι και το gedit μου είναι αργό για αυτό χρησιμοποιώ τον medit .
Ευχαριστώ