Δημοσιεύτηκε: 21 Μάιος 2009, 13:52
από MadPir7
jennie έγραψε:, αν το εικονίδιο είναι png και έχει μέγεθος 48χ48 px, πρέπει να το βάλεις στον κατάλογο
/usr/share/icons/hicolor/48x48/mimetypes/
Αν είναι svg, τότε πάει στο /usr/share/icons/hicolor/scalable/mimetypes/
(Συνήθως, για mimetypes, αρκεί ένα εικονίδιο (png 48χ48 ή svg 48x48), αλλά αν έχεις διάφορα μεγέθη μπορείς να τα προσθέσεις).

Αν δεν έχεις βρει το εικονίδιο που θες, μπορείς να αντιγράψεις και να μετονομάσεις κάποιο από τα άλλα εικονίδια που περιέχονται π.χ. στον κατάλογο /usr/share/icons/gnome/48x48/mimetypes/

Παίδες ΠΑΝΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια!!! :mrgreen:
Βρήκα τo εικονίδιo (png) του βάτραχου (απ' τον αζουρέο), τo 'κανα resize στα διάφορα μεγέθη (48Χ48, 32Χ32 κλπ.), και τα 'βαλα στους διάφορους υποκαταλόγους mimetypes των 48Χ48, 32Χ32 κλπ.), στη διαδρομή /usr/share/icons/gnome (πχ. στον /usr/share/icons/gnome/48x48/mimetypes ).

Έκλεισα τον Ναυτίλο, τον ξανάνοιξα, και ο Η/Υ μου είχε γεμίσει βατραχάκια, σαν να 'χαν πέσει οι 10 πληγές του Φαραώ!!! :mrgreen:

Το ίδιο έκανα και με τον κώνο του vlc για audio και video files.

* Μερικοί κατάλογοι (πχ. ο 48x48), δεν είχαν υποκατάλογο mimetypes και τον έφτιαξα μόνος μου, γιατί όταν έλειπαν μεγέθη, δεν μου εμφάνιζε σωστά όλα τα μεγέθη εικονιδίων (πχ. τη λίστα).

* gnome-mime-application-x-bittorrent.png δεν είχε αρχικά, γι αυτό εμφανιζόταν τα torrents λευκά. Μόλις το πρόσθεσα, όλα ΟΚ!

* Ο gconf-editor φοβερό εργαλείο!!! Θα τον ψάξω καλύτερα.

Παιδιά, και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια!!! :!: :!: :!: ;)