Δημοσιεύτηκε: 29 Ιούλ 2008, 15:06
Να σαι καλά αδερφέ σε ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου. Όσο για πειραματισμό, αυτές τις πρώτες μέρες κάνω αποκλειστικά αυτό και έχω γοητευτεί από τις δυνατότητες και τις ατελείωτες εφαρμογές που έχει.
Υ.γ. Μου φάνηκε ότι είδα κάπου στις εφαρμογές προγραμματάκι αντίστοιχο του autocad αν όντως υπάρχει και δουλεύει κανονικά θα προσπαθήσω να πείσω ένα φίλο αρχιτέκτονα να τους κάνει (give it a try) δοκιμή στη δουλειά του, ώστε να μπορεί να δουλεύει γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς να δίνει μια περιουσία στις άδειες των προγραμμάτων.
Σας ευχαριστώ και τους δύο πολύ, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και φυσικά τα λίνκ που μου δίνετε.
Δεν έχει exe? Όσο ζείς μαθαίνεις
Σόρι για το λάθος. Και ευχαριστώ ειδικά για τέτοιου είδους διορθώσεις που με βοηθάνε να καταλάβω το πως πραγματικά λειτουργεί το λειτουργικό.
Υ.γ. Μου φάνηκε ότι είδα κάπου στις εφαρμογές προγραμματάκι αντίστοιχο του autocad αν όντως υπάρχει και δουλεύει κανονικά θα προσπαθήσω να πείσω ένα φίλο αρχιτέκτονα να τους κάνει (give it a try) δοκιμή στη δουλειά του, ώστε να μπορεί να δουλεύει γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς να δίνει μια περιουσία στις άδειες των προγραμμάτων.
Σας ευχαριστώ και τους δύο πολύ, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και φυσικά τα λίνκ που μου δίνετε.
Δεν έχει exe? Όσο ζείς μαθαίνεις