Δημοσιεύτηκε: 14 Αύγ 2008, 11:27
Dimitris έγραψε:Το πρόβλημα μπορεί, δε ξέρω υποθέτω απλώς, να λυθεί αν εγκαταστήσεις τις γραμματοσειρές των windoze. Κάπου στο forum υπήρχει και ένα νήμα γι'αυτό. Επίσης υπάρχει κάπου στα preferences, μία επιλογή για τις γραμματοσειρές όπου εκεί μπορείς να ρυθμίσεις το πως εμφανίζονται (πόσο θολωμένες θα είναι κλπ). Το πρόβλημα αυτό το είχα με το debian στον παλιό υπολογιστή μου κι από κει (πρέπει να το ψάξω που ακριβώς βρίσκεται) πειραξα κάποιες παραμέτρους και διορθώθηκε.
Δυστυχώς όπως λέω και παραπάνω αν το διαβάσεις, όλα αυτά έχουν δοκιμαστεί, και δική μου διαπίστωση είναι ότι μόνο σε μεγάλη ανάλυση απαικονίζονται σωστά, αλλά 1 άτομο δεν είναι ικανοποιητικό δείγμα για ασφαλή συμπεράσματα. Αν θες ρίξε μια αναλυτική ματιά παραπάνω.
Dimitris έγραψε:@ilpara: μπορείς να διορθώσεις τα link που έδωσες γιατι κάνουν τι γραμμή πολύ μεγάλη και το κείμενο δυσανάγνωστο;Επίσης Αν τα κρύψεις μέσα σε κείμενο θα ήταν καλύτερα. (Να ένα από τα προβλήματα με ελληνικούς χαρακτήρες σε διευθύνσεις, απορώ πως πέρασε)
ήδη το έκανα, και γενικά το πρόβλημα με τα links θα λυθεί από Σεπτ-Οκτ οπότε θα αλλάξει το "θέμα" του φόρουμ.