Δημοσιεύτηκε: 16 Αύγ 2008, 17:28
από ilpara
simosx έγραψε:
Αυτή είναι «θολούρα» στις γραμματοσειρές μόνο, και είναι κάτι που για αρκετές ρυθμίσεις είναι ικανοποιητικό. Νομίζω ότι σε OS/X είναι ενεργοποιημένο.

Το επιβεβαιώνω, το έψω δει ενεργοποιημένο σε OS/X φίλου, χωρίς όμως την "άσχημη" θολούρα που θυμάμαι εγω (εκτός και αν πλέον το είχα συνηθίσει και δεν μου φάνηκε τόσο έντονη).

simosx έγραψε:
Αναφέρθηκα παραπάνω στη συζήτηση αυτή· είναι εύκολο να δοκιμάσει κανείς διάφορες ρυθμίσεις για την απεικόνιση των γραμματοσειρών (font rendering), και οι διαφορετικές ρυθμίσεις βρίσκονται στο Σύστημα/Προτιμήσεις/Εμφάνιση/Γραμματοσειρές. Εκεί, όταν δοκιμάσεις μια διαφορετική ρύθμιση, αυτή ενεργοποιείται αυτόματα (δε χρειάζεται επανεκκίνηση), οπότε είναι πολύ εύκολο για κάποιον να δοκιμάσει διάφορα.
Δεν είναι στις απαντήσεις στη συζήτηση αυτή να αναφέρει κάποιος ότι τα δοκίμασε αυτά. Θα ήθελα να ακούσω σχόλια.

Δυστυχώς το παλαιό μου laptop όπου αντιμετώπιζα το πόβλημα απεβίωσε και επομένως δεν μπορώ πλέον να κάνω δοκιμές-σχόλια.
Ας περιμένουμε να δούμε αν έχει να προσθέσει κάτι ο Angelfire που μπορεί να πειραματιστεί.