Δημοσιεύτηκε: 05 Νοέμ 2009, 17:32
από gadlol
φίλε μου Hephaestus το ξέρω για το Β το ειχα κάνει στο πρώτο μηνυμα, αλλα κατόπιν επεξεργασίας του (όχι απο εμενα) σβήστικε....

έγραψε:Τώρα, το αν σε ενοχλεί το οτί στο linux (όπως και σε οποιοδήποτε *nix) λειτουργικό υπάρχει μία διαφορετική φιλοσοφία στο πως λειτουργεί η ασφάλεια, είναι κάτι που θα πρέπει να ξεπεράσεις και να μάθεις να συμβαδίζεις με αυτή ή να μην το χρησιμοποιείς. linux != windows και έχεις την ελευθερία να επιλέξεις αυτό σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Διαφορετική φιλοσοφία δεν αντιλέγω, αλλά έκανα μια μετακόμιση από τα παραθύρια για να δώ - βρω κάτι καλύτερο και όχι να αντιμέτωπίσω δυσκολίες τις οποίες στα παραθύρια δεν υπήρχαν ή έστω στο ελάχιστο... Μακάρι να είχα έναν από εσάς εδώ δίπλα μου να αρχίσω να του λέω για το λίνουξ και ποια θεωρώ προβλήματα....

Δεν προσπαθώ ν ακάνω σύγκριση παραθυριών-λινουξ, μετακομισα για κάτι καλύτερο και άμα αυτό δεν είναι καλύτερο γιατι να το χρησιμοποιώ;

Πάντως δεν μου δώσατε λύση (αν γνωρίζετε βέβαια) στο θέμα της ζήτησης του κωδικού του ασύρματου δικτύου κάθε φορά έπειτα απο επαναφορα απαο την αναμονή, δεδομένου ότι έχω λαπτοπ- κλείνω το καπάκι φεύγω- ερχομαι το ανοιγώ και μετά πάλι ζητάει κωδικο...;;