Δημοσιεύτηκε: 20 Ιουν 2014, 23:06
Για τα πάντα όλα, Απόστολε, ο παράγων άνθρωπος είναι ο καθοριστικός παράγοντας. Η εμπειρία όμως μου δείχνει πως για την ευρεία πλειοψηφία των χρηστών των λεγόμενων user-friendly διανομών, το no1 κριτήριο επιλογής είναι η out of the box λειτουργία τους. Μέχρι στιγμής δεν έχω φίλο ή γνωστό που να του εγκατέστησα Ubuntu και να ενδιαφέρθηκε να μάθει κάτι περισσότερο από το από πού "ανοίγει" και από πού "κλείνει".Αλλά και εγώ ο ίδιος προσωπικά, το χρησιμοποιούσα για πολύ χρόνο, αφού έτσι ήμουν μαθημένος, αλλά και επειδή δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο λόγο να το ψάξω. Αυτό το στοίχημα θέλει να κερδίσει η Canonical (και νομίζω πως το έχει καταφέρει). Eνα σύστημα που με το που θα ανοίγεις το pc σου, όλα θα είναι εκεί που πρέπει και, κυρίως, όλα θα λειτουργούν όπως πρέπει....
Για το Antergos....ΔΕΝ είχα τις γνώσεις να σετάρω Arch χωρίς να φάω πολύ χρόνο πειραματιζόμενος μόνος μου με το wiki. Οχι πως δεν θα τα κατάφερνα τελικά, φυσικά. Ομως, μου επέτρεψε να το εγκαταστήσω και τώρα πλέον ψάχνομαι με το wiki, έχοντας ένα έτοιμο σύστημα, για το κάτι παραπάνω ή παρακάτω...
Για το Antergos....ΔΕΝ είχα τις γνώσεις να σετάρω Arch χωρίς να φάω πολύ χρόνο πειραματιζόμενος μόνος μου με το wiki. Οχι πως δεν θα τα κατάφερνα τελικά, φυσικά. Ομως, μου επέτρεψε να το εγκαταστήσω και τώρα πλέον ψάχνομαι με το wiki, έχοντας ένα έτοιμο σύστημα, για το κάτι παραπάνω ή παρακάτω...