Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2010, 00:38
από dtrzG
1) Το ξερω.Δεν κατηγορησα το λινουξ αυτο καθαυτο για το flash.Το τι βρισιδι εχει φαει η adobe δε μπορεις να φανταστεις.Περιμενω πως και πως το VP8 για να σταματησουν ολα αυτα.Λεγοντας οτι στερει εννοουσα δε δενει λογω του οτι η adobe δεν ανοιγει τον κωδικα κι ετσι το περασμα απο πολλους windowzades γινεται δυσκολοτερο.Κακα τα ψεματα,ποιος δεν χρησιμοποιει καποια εφαρμογη -ειτε παιχνιδι ειτε οτιδηποτε- 'η επισκεπτεται σελιδες γεματες με flash?

2)Το ειδα αργοτερα κοιτωντας στο about:plugins γιατι ξινισα και ξεχασα να διορθωσω το ποστ λογω διαβασματος.

3)Αν παιζει μουσικη και κλεισω την οθονη σταματανε ολα αυτο ισχυει.Και για να ειμαι ειλικρινης δεν το ειχα συνδυασει στο μυαλο μου τι συμπεριφορα εχουν τα windows γιατι πολυ απλα δεν τα χρησιμοποιω οποτε και μου διεφυγε.Παρολα αυτα,το χασιμο του ηχου στους browsers δεν σχετιζεται με το κλεισιμο της οθονης γιατι συμβαινει και σε περιπτωσεις που δεν εχω κλεισει καθολου την οθονη και ουτε καν εχει μπει σε power saving mode.Αυτη τη στιγμη ας πουμε ο firefox αρνειται να μου επιστρεψει ηχο.Το σεναριο σου ισχυει παντως για οταν κλεινω την οθονη αλλα εχει τυχει να κλεισω την οθονη και μετα να δουλευουν ολα και παλι κανονικα.Το κλεισιμο των browser και η εκκινηση τους ξανα διορθωνει το προβλημα.Κατι τετοιο ομως ειναι πολυ ενοχλητικο γιατι παντα εχω πολλα tabs και browsers ανοιχτα. ( ειμαι ψαχτηρι τι να κανουμε ? :P)