Δημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2008, 22:57
petrossss έγραψε:παλι το ιδιο μου κανει μου το ζηταει!!!!!! τι να πω!
Προσωπικά δε χρησιμοποιώ rapidshare, οπότε δεν έχω καν λογαριασμό. Για δοκιμή έβαλα εκείνο το FreeRapid για το οποίο μιλάμε, για να δω πως πάει.
Δούλεψε με τη μια, και αυτόματα κάνει τη λήψη.
Μπορεί ακόμα να το βάλεις να παρακολουθεί και το πρόχειρο (clipboard) και αυτόματα να προσθέτει τους συνδέσμους (κάποιος ρωτούσε για κάτι τέτοιο).
Στην περίπτωσή σου όμως, η κατάσταση είναι λίγο πιο ειδική. Είσαι νέος χρήστης και αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα με τη χρήση του Linux. Είσαι στο κρίσιμο σημείο που είτε θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις σιγά σιγά πως δουλεύουν τα πράγματα (επειδή θα επιμένεις), είτε θα εγκαταλήψεις τουλάχιστον για τώρα.
Είναι πολύ σημαντικό να μπορούσες να καταφέρεις, με λίγη τουλάχιστον βοήθεια, να λύσεις τα διάφορα μικροπροβλήματα. Μόλις καταφέρεις να λύσεις τα μικροπροβλήματα, κατά βάση μόνος σου, θα αισθανθείς ότι κάνεις κάτι ποιοτικό με τη χρήση του υπολογιστή σου και του Linux.
Ένας από τους λόγους που το Linux έχει θερμούς οπαδούς είναι επειδή για κάποιες δουλειές θέλει προσαρμοστικότητα από τους χρήστες, κάτι που θέλει σκέψη. Διαφορετικά υπάρχουν Σινδοςσ.