Δημοσιεύτηκε: 21 Ιαν 2011, 03:42
Off topic:
Οπως και να έχει αφού τα πράγματα είναι έτσι να αλλάξει ο φίλος τις ρυθμίσεις που ανέφερα ξανά, προκειμένου να επανέλθει σε ένα σταθερότερο firefox.
Φιλικά,
Στέλιος Ν
Οντως δεν εκφράστηκα απόλυτα σωστά στο πρώτο ποστ μου. Αφορμούμενος απο αυτή τη φράσηΓιώργος Φιωτάκης έγραψε:Off topic:
s.dalas έγραψε:Γιώργο, με μένα τουλάχιστον να ξέρεις οτι πάντα θα μιλάς φιλικά!
Το προηγούμενο μου μήνυμα θα μπορούσε να ερμηνευτεί σαν επιθετικό όχι μόνο από εσένα αλλά από οποιονδήποτε το διαβάσει στο μέλλον και όχι άδικα, κακώς το έγραψα έτσι αλλά ομολογώ ότι βαριόμουνα να το αλλάξω αν και διαπίστωσα ότι το ύφος ήταν προβληματικό πριν το υποβάλω.
Το να διευκρινίσω πως μιλούσα φιλικά ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω
s.dalas έγραψε:Δεν είπα οτι είναι εξτρα λειτουργία.
s.dalas έγραψε:...Οπως πολύ σωστά αναφέρεις είναι μια εξτρα λειτουργία του firefox...
Σε κάθε περίπτωση κατάλαβα τι εννοούσες και ήταν εκφραστικό λάθος. Ομως οι τεχνικες μου γνώσεις δε μου επιτρέπουν να κατανοήσω γιατί συμβαίνει ο διπλασιασμός της κατανάλωσης της επεξεργαστικής ισχύος του υπολογιστή όταν τρέχουν και το container και το npviwer στην περίπτωση μου, ενώ εδώ λέμε οτι το npviewer τρέχει πλεον μεσα στο κέλυφος container και επομενως θα έπρεπε να έχει την ίδια καταναλωση.Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Το plugin-container δεν είναι ακριβώς πρόσθετη λειτουργία του Firefox, αλλά ενσωματωμένη και πραγματικά χρήσιμη λειτουργία
Οπως και να έχει αφού τα πράγματα είναι έτσι να αλλάξει ο φίλος τις ρυθμίσεις που ανέφερα ξανά, προκειμένου να επανέλθει σε ένα σταθερότερο firefox.
Φιλικά,
Στέλιος Ν