Δημοσιεύτηκε: 27 Ιαν 2011, 11:48
έγραψε:Αγαπητέ κ. Θεοδωρολέα,
Αρχικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λυπούμαστε για την όλη αναστάτωση που πιθανότατα αντιμετωπίσατε. Στη υπηρεσία μας e-banking, μπορείτε να εξυπηρετείστε με περισσότερα λειτουργικά συστήματα που τυχόν διαθέτετε στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή (π.χ. Mac με Mozilla Firefox) και χρησιμοποιώντας την λειτουργία One Time Password (OTP) που διατίθεται. Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι ήδη πραγματοποιούνται εργασιές ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορείτε να λειτουργείτε και σε λειτουργικό LINUX. Σε περίπτωση που χρειάζεστε οδηγίες ενεργοποίησης της λειτουργίας OTP, μπορείτε να μας καλέσετε στην υπηρεσία μας Europhone Banking στο τηλέφωνο 801.111.1144 (24ώρες το 24ωρο) και να σας εξυπηρετήσουμε
Με εκτίμηση,
Διεύθυνση e-Business Operations Support
P Think before you print.
Καλημέρα σας
Αυτή είναι η απάντηση που έλαβα εχθές από την Eurobank μετά από υποβολή του αιτήματός μου στο τμήμα παραπόνων της τράπεζας.
Αφού αναφέρουν πως πραγματοποιούνται εργασίες και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υφίσταται και η λειτουργία του web-bnking σε λειτουργικό Linux κάτι είναι και αυτό...
Είχα ζητήσει να μου απαντήσουν αν είναι εφικτό σε τεχνικό επίπεδο ώστε να παρέθετα εδώ για να το δούμε μαζί και να μου πείτε τις απόψεις σας, αλλά δυστυχώς ήταν σύντομοι και περιεκτικοί (θέλω να πιστεύω). Μακάρι να φτιαχτεί όπως είπαν.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.