Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2011, 20:58
από Psymon
Εγώ θέλω το outlook γιατί το χρησιμοποιώ χρόνια για την δουλειά μου και το έχω συνηθίσει. Συμφωνώ απόλυτα στο να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για linux αλλά δεν με βόλεψαν. Το δε κεραυνοπούλι (χαχαχαχα) γιατί σου φτιάχνει ξεχωριστά τον κάθε λογαριασμό mail ενώ το outlook έχει ένα inbox όσους λογαριασμούς και να έχεις και το evolution για τον ίδιο λόγο αλλά και γιατί με δυσκόλεψε να στήσω έναν λογαριασμό mail άρα πόσο μάλλον να κάτσω να στήσω τους περίπου 10 λογαριασμούς που χρησιμοποιώ. Επίσης στο outlook έχω περίπου 1gb σε mails και με διάφορους τρόπους που προσπάθησα να τα μετατρέψω ή να τα εισάγω στο thunderbird ή απέτυχαν ή πέτυχαν μερικώς. Επίσης διάφοροι λόγοι στην εμφάνιση ενός mail ή κάποιες ρυθμίσεις που θέλω πρέπει να τις ψάχνω ξανά στο thunderbird ενώ στο outlook ξέρω αμέσως που είναι. Όρεξη να το ψάξω και το thunderbird έχω και πολύ μάλιστα, χρόνο δεν έχω δυστυχώς! Με μια αναζήτηση που είχα κάνει στον γούγλη (Google) βρήκα κάποιες οδηγίες αλλά περισσότερο νομίζω έκαναν ζημιά παρά βοήθησαν. Λοιπόν ξέρει κάποιος τον τρόπο;