Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρ 2011, 20:21
από Γιώργος Φιωτάκης
akounadis έγραψε:
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Φυσικά και υπάρχει λύση, για τα πάντα υπάρχουν λύσεις αρκεί να προσπαθήσεις και να έχεις όρεξη να μάθεις.

...Φίλε μου άνοιξα ένα θέμα αναφέροντας ένα πρόβλημα και ζητάω να βοηθήσετε, αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα και μου λες ότι φυσικά υπάρχει λύση...
Γνωρίζεις την λύση στο πρόβλημά μου, μπορείς να βοηθήσεις? Το να μου λες μόνο ότι υπάρχει λύση δεν λέει κάτι αυτό.
Ευχαριστώ

Ναι, συγνώμη που δεν παράτησα άμεσα οτιδήποτε έκανα για να ασχοληθώ με το πρόβλημα σου...
Για να σε βοηθήσει κάποιος θα πρέπει να παρέχεις και κάποια στοιχεία σχετικά με το πρόβλημα, μην έχεις την απαίτηση να μπορεί να σε βοηθήσει αποτελεσματικά κάποιος αν δεν τα παρέχεις αυτά. Όταν κάνεις γενικές ερωτήσεις, είναι επόμενο να παίρνεις γενικές απαντήσεις..
Λίγη υπομονή δε βλάπτει...

Για να συνοψίσουμε λοιπόν, έχεις ενεργοποιήσει τη javascript, έχεις ελέγξει ότι η εγκατάσταση που έχεις κάνει στο flash λειτουργεί (πχ βλέπεις video στο youtube κανονικά) και παρόλα αυτά, το zoo.gr εξακολουθεί να μην παίζει.

Αυτά τα δύο είναι βασικά για να προχωρήσουμε.

Βάλε αν θες μέσα σε code tag ό,τι σου βγάζει ο Firefox όταν γράψεις στην εργαλειοθήκη διευθύνσεων about:plugins για να είμαστε σίγουροι.
Επίσης, επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον το φίλτρο javascript.enabled του about:config, έχει τιμή true.

Εφόσον τρέχεις καθαρά προφίλ του Firefox, χωρίς επεκτάσεις δηλαδή, (αν για οποιοδήποτε λόγο κάθε φορά που φτιάχνεις νέο προφίλ βάζεις και επεκτάσεις, να τις αναφέρεις κι αυτές) και τα παραπάνω είναι κανονικά, το μόνο που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα - εκτός την εξαιρετικά απίθανη περίπτωση να είσαι σε εταιρικό περιβάλλον και να σε κόβει κάποιος διαμεσολαβητής- είναι τα cookies, αν και δοκιμάζοντας το, δεν βλέπω κάποια διαφορά στη συμπεριφορά του με ή χωρίς cookies.

EDIT.
Σημαντικό που ξέχασα:
Επίσης ανέφερε και ποια έκδοση του Firefox έχεις, αν το πρόβλημα σου παρουσιάστηκε στον 3.6.14 τότε μπορεί να λυθεί απλούστατα με αναβάθμιση