Δημοσιεύτηκε: 05 Μαρ 2011, 01:06
από akounadis
,,,μια και μου την "παίσατε" όλοι μαζί ας τα πάρω τα πράγματα από την αρχή και πιο συγκεκριμένα. :-) :-)
Προ ημερών εγκατέστησα το Ubuntu σε ένα ξ αδελφάκι μου τα 64bit. Όπως προανέφερα μου δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα. Μία στο zoo.gr μου ζήταγε φυλλομετρητή - java script και από την άλλη είχα μια μπλε οθόνη συγκεκριμένα το φόντο της αρχικής σελίδας του zoo. Από το σπίτι μου με το teamviewer προσπάθησα να δώσω λύση. Εγκατέστησα απ εγκατέστησα τον flash 64, έβγαλα non free, έβαλα flash 32 τίποτα. Έκανα απεγκατάσταση εγκατάσταση τον mozilla, διέγραψα τον .mozilla μπήκε το νέο προφίλ με την εγκατάσταση και πάλι τίποτα. Εν τω μεταξύ η εγκατάσταση του flash 64 έγινε απ' δω http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=32
...καθάρισμα coockies, cache. Τίποτα, δεν μπορούσε να δει βίντεο στο youtube.
Και φτάνω στο σημαντικότερο σημείο για μένα. Έκανα format και εγκατάσταση που ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και όλα πήγαν καλά μέχρι που άρχισα να εγκαθιστώ τους codecs από το link που σας παρέθεσα. Όταν έκανα και την εγκατάσταση του flash 64 συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα, no video no zoo.
Δυστυχώς δεν μπορούσα να βρω και πάλι κάποια λύση και ξανά διαμόρφωσα για δεύτερη φορά...(ακόμα βλέπω αστράκια).
Έκανα την εγκατάσταση του λειτουργικού αλλά αυτή την φορά μόνο με τον flash32 που ζητάει ο firefox όταν τον πρώτο ανοίγεις. Τώρα παίζει κανονικά το zoo και το youtube.
Πιθανολογώ ότι κάποιο από τα τόσα πρόσθετα και εξαρτήσεις των codecs προκάλεσε ότι προκάλεσε. Δεν μπορώ να βρω τι ακριβώς φταίει.
Στο δικό μου pc δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον flash 64.

Υ.Γ. Τώρα είμαι στο δικό μου pc.
Αν δεν σας καλύπτει και πάλι η περιγραφεί και το πως αντιμετώπισα το πρόβλημα πολύ ευχαρίστως να διαγραφεί το θέμα, χωρίς καμία παρεξήγηση. :-) :-)
Αυτές είναι οι γνώσεις μου, σας λέω πως δεν ήσασταν και ούτε είστε υποχρεωμένοι.

έγραψε:Ζήτησα να δείξεις το μήνυμα που βλέπεις με στιγμιότυπο/screenshot. Η απάντηση που έδωσες ήταν «είναι στο άλλο PC που έχει teamviewer».
Αν θέλεις βοήθεια από μένα, βρες τρόπο για στιγμιότυπο.

...φίλε simosx για να εγκαταστήσω ξανά τον firefox από απόσταση με τον teamviewer έκανα ακριβώς 45 λεπτά. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σερνόταν, σηκώθηκα και έφυγα πηγαίνοντας από το σπίτι του μικρού. Καταλαβαίνεις, δεν μπορούσα να σου παραθέσω ούτε ","

Διέκρινα αμέσως τον εκνευρισμό μου.
Γι' αυτό, είμαι σε θέση να ζητήσω συγνώμη και πρώτα στον Γιώργο Φιωτάκη που τον έλαβε πρώτος... :? :oops: :silent: :roll: :bow: