Δημοσιεύτηκε: 02 Απρ 2011, 11:20
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Καλό θα ήταν να επεξεργαστείς την πρώτη δημοσίευση και να γίνεις πιο σαφής.
Εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες «Στα 2 που δεν δίνει,υπάρχει ζήτηση μεγαλύτερη απο αυτό δίνει και με λιγότερους seeders !!!».
Υποθέτω από τα συμφραζόμενα ότι το ένα αρχείο που ανεβαίνει καταναλώνει ολόκληρο το εύρος αποστολής που διαθέτει η γραμμή σου (ή που διαθέτεις στο transmission) και γι' αυτό δεν μπορεί να στείλει οτιδήποτε άλλο.
Εγώ seedάρω 6 αρχεία,τα 3 απο αυτά τα κατεβάζουν και άλλοι χρήστες όμως εγώ δεν κάνω upload και στα 3 αλλά μόνο στο 1.
Για να γίνω πιο ακριβής : Το 1 αρχείο που δίνω έχει 18 seeders μόνο 1 leecher.Σ'ενα απο αυτά που δεν δίνω έχει 4 seeders και 4 leechers,εδώ δεν ανεβάζω ούτε 1 kb .Δεν είναι παράξενο αυτό ; (κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το άλλο αρχείο,απλά εκείνο έχει περισσοτέρους seeders)
Το αρχείο που ανεβάζω δεν καταναλώνει το εύρος της γραμμής και είναι εντός των ορίων που έχω βάλει στο transmission.
Αν είναι θέμα tracker δε με νοιάζει,απλά θέλω να εξαλείψω το ενδεχόμενο οτι δεν έχω ρυθμίσει κάτι εγώ σωστά.