Δημοσιεύτηκε: 16 Μάιος 2011, 18:35
από parisf21
fkol k4 έγραψε:
NickMrg έγραψε:Εγώ χρησιμοποιώ 10.10 στο desktop και έχω αυτό το πρόβλημα. Μάλλον θέμα firefox είναι γιατί στο chromium εμένα δεν μου το κάνει.

Για το 10.04 δέν ξέρω. Το πρόβλημα μου παρουσιαζόταν και στο 10.10 και τώρα στο 11.04 όταν συνέβαιναν τα εξής ταυτόχρονα:
-Το video να είναι embedded .Αν έβλεπα το βίντεο από το μητρικό site (youtube,vimeo) δεν υπήρχε θέμα.
-Το embedding site να είναι ''βαρύ'' από flash περιεχόμενο (όπως πχ ο sport-fm που είναι γεμάτος banners και διαφημίσεις). Τα video του forum πχ που δεν χρησιμοποιεί πολύ flash παίζουν σωστά.
-Το video να μην είναι σε full screen προβολή.Άν μεγιστοποιηθεί παίζει τέλεια.

Από αυτά συμπεραίνω πως μάλλον έχει να κάνει με το φορτίο του flash περιεχομένου που εμφανίζεται στην οθόνη.Παρ' 'ολα αυτά , αρκετή βελτίωση πρόσεξα χρησιμοποιώντας τον driver που προτείνει ο vagrale13 εδώ : http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=5&t=18141

Ενδιαφερον αυτο. Θα το κατεβασω τωρα να το τσεκαρω. Αλλα τι γινεται με την περιπτωση που εχω απενεργοποιημενη την επιλογη settings στο δεξι κλικ ομως; :?

EDIT: κατεβασα τον flash player απο το link του vagrale13 και φαινεται να λειτουργει σωστα ωστοσο παραμενει το προβλημα με τις επιλογες στο δεξι κλικ.