Δημοσιεύτηκε: 08 Δεκ 2011, 20:24
simosx έγραψε:Δες αν υπάρχει κάποιο όριο στις αποστολές (uploads). Αν δεν υπάρχει όριο, τότε η γραμμή «μπουκώνει» στις αποστολές με αποτέλεσμα να μπορεί να γίνουν οι υπόλοιπες αμφίδρομες επικοινωνίες όπως περιήγηση στο διαδίκτυο. Αν το upload πάει μέχρι 1024Kbps, βάλε όριο να στέλνει μέχρι π.χ. 40-60KB/s.
Σε κάθε torrent client που χρησιμοποιώ, βάζω όριο στο upload (βλ. εικόνα). Δεν το αφήνω ανεξέλεγκτο. Το download δεν το πειράζω, αλλά ούτε στα windows το πειράζω και εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.
ALdaperan έγραψε:Eγω έχω παρατηρήσει το αντίθετο , Αν βάλω όριο πολύ χαμηλό στο upload (πχ κάτω απο 10) τότε πέφτει και το download :S
Είχα την αίσθηση μέχρι τώρα, ότι όσο πιο μικρό είναι το upload, τόσο πιο πολύ απελευθερώνεται το download. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει..
gdskate έγραψε:Το όριο πρέπει να υπάρχει και στο download και στο upload αλλά και στον μέγιστο αριθμό συνδέσεων.
Γύρω στο 70% των μεγίστων τιμών, είναι μια χαρά.
Χμ.. εγώ στο download δεν έβαλα όριο, μπορεί αυτό να δημιουργεί πρόβλημα;
Επίσης δεν ξέρω μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο router.
edit
simosx έγραψε:Έχεις OTE Connex 24bit. Πως και δεν έβαλες κάποιον ανταγωνιστικό πάροχο που είναι πολύ πιο φθηνοί;
Off topic:
Απλά ήθελα ίντερνετ, τώρα είτε ήταν forthnet είτε οτε ή κάτι άλλο δεν με απασχολούσε. Σε θέμα ποιότητας ίντερνετ δεν νομίζω να διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, είχα εμπειρία από γνωστό ανταγωνιστικό πάροχο και δεν ήταν καλή (ίσως φταίει η περιοχή). Για την τιμή έχεις ένα δίκιο, δεν το είχα μελετήσει, απλά καιγόμουν να βάλω ίντερνετ. Τώρα αν θέλω να αλλάξω να πάω σε άλλη υπηρεσία, δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί να περιμένω για την αλλαγή. Δεν είναι το δυνατό μου σημείο η υπομονή, όχι τουλάχιστον σε θέματα που είμαι ανυπόμονος.