Δημοσιεύτηκε: 09 Δεκ 2011, 13:31
Τα παρακάτω ενεργοποίησε με τη σειρά που τα αναφέρω. Ένα-ένα καθε μέρα όπως έχω πει και προηγουμένως. 
Όχι το "...μονο..."! το αλλο οκ!
Στο πρωτεύον πρωτοκολλο μεταφοράς τι επιλογές έχεις; Δοκίμασε UDP αν έχει.
Η θύρα να μπει 50731 και η θύρα UDP ανιχνευτή να γίνει 50732
Το πρόγραμμα δεν ξέρει ποιο router έχεις, δεν ξέρει πόσες συνδέσεις επιτρέπει ταυτόχρονα. Αυτό που βλέπεις είναι γενικές ρυθμίσεις που 90% των περιπτώσεων δουλεύουν χωρίς προβλήματα.
Εσύ επειδή έχεις προβλήματα, προτείνω να αρχίσεις από χαμηλές ταχύτητες και να πας ψηλά σιγά-σιγά.
Επίσης, το "Αριθμός υποδοχών αποστολής" κάνε το 3 αντί 4 που είναι τώρα (νομίζω είναι 4 από τη φωτογραφία).
Χρησιμοποιείς BCM43225 με ανοικτούς drivers; Αν δεις ότι ακόμη υπάρχουν προβλήματα, ίσως να βρεις λύση με την εγκατασταση των κλειστών οδηγών (αν υπάρχουν καθόλου - κοίταξε στο "additional drivers" / jockey-gtk)
filippos.xf έγραψε:Να επιλέξω και την επιλογή "Χρήση μόνο μTP" ;
Όχι το "...μονο..."! το αλλο οκ!
Στο πρωτεύον πρωτοκολλο μεταφοράς τι επιλογές έχεις; Δοκίμασε UDP αν έχει.
filippos.xf έγραψε:Στην προκειμένη περίπτωση με το ktorrent να αλλάξω μόνο την επιλογή "Θύρα" ή και από κάτω που λέει "Θύρα UDP ανιχνευτή" ;
Η θύρα να μπει 50731 και η θύρα UDP ανιχνευτή να γίνει 50732
filippos.xf έγραψε:
Καθώς έβλεπα τις ρυθμίσεις του ktorrent, πρόσεξα ότι έχει μια επιλογή "Προτεινόμενες ρυθμίσεις..." η οποία μου δίνει τα παρακάτω:
Να κάνω εφαρμογή αυτά που μου προτείνει;
Το πρόγραμμα δεν ξέρει ποιο router έχεις, δεν ξέρει πόσες συνδέσεις επιτρέπει ταυτόχρονα. Αυτό που βλέπεις είναι γενικές ρυθμίσεις που 90% των περιπτώσεων δουλεύουν χωρίς προβλήματα.
Εσύ επειδή έχεις προβλήματα, προτείνω να αρχίσεις από χαμηλές ταχύτητες και να πας ψηλά σιγά-σιγά.
Επίσης, το "Αριθμός υποδοχών αποστολής" κάνε το 3 αντί 4 που είναι τώρα (νομίζω είναι 4 από τη φωτογραφία).
filippos.xf έγραψε:Τα αποτελέσματα των εντολών -> http://pastebin.ubuntu-gr.org/m267d5d97
Χρησιμοποιείς BCM43225 με ανοικτούς drivers; Αν δεις ότι ακόμη υπάρχουν προβλήματα, ίσως να βρεις λύση με την εγκατασταση των κλειστών οδηγών (αν υπάρχουν καθόλου - κοίταξε στο "additional drivers" / jockey-gtk)