Δημοσιεύτηκε: 24 Δεκ 2011, 13:05
από Epirotes
Off topic:
Το Android απ' όσο γνωρίζω είναι βασισμένο σε Λίνουξ γενικά αλλά εγκαθίσταται μόνο σε κινητά κλπ. γκάτζετς, δεν νομίζω να υπάρχει έκδοση για desktop (σταθερό Η/Υ γραφείο ή άλλως επιτραπέζιος σταθερός, σε αντίθεση με τους φορητούς (laptop) και τους μίνι φορητούς (netbook). Αν κάνω λάθος συγχωρήστε το λάθος μου, είναι που δεν έχω κινητό και δεν με απασχολεί καν τι λειτουργικό θα έτρεχε αν είχα. Σίγουρα κάτι βασισμένο σε Λίνουξ πάντως, ΕΛ/ΛΑΚ ή δυνατόν.
Επί του θέματος και δίχως να έχω διαβάσει όλο το θέμα, μήπως φταίει που το αγόρασε ο Μπιλάκος -το Skype εννοώ που δεν θα υπήρχε λόγος να το χρησιμοποιήσω αν δεν επέμεναν τα ξαδέρφια από την Αθήνα να βάλω Skype και η πλάκα είναι ότι όποτε το έχω ανοιχτό δεν είναι διαθέσιμος κανένας/καμία για συνομιλία; Η μόνη φορά που μου φάνηκε κάπως χρήσιμο ήταν όταν είχα παραιτηθεί μετά από σοβαρό σφάλμα/παράπτωμα ως συντονιστής κι μ' έπεισε ο Μάκης μέσω βίντεο κλήσης να ανακαλέσω (εγώ τον έβλεπα αυτός όχι, απλά με άκουγε μόνο με χάλια προφορά -κάτι μεταξύ Κύπριου και Γερμανού) :?: :? :wtf: :thumbdown: :sick: :twisted: