Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 21:01
Εμένα η απορία μου είναι η εξής... Από όσο ξέρω και έχω ψάξει δεν έχω βρει στην ιστοσελιδα της adobe έκδοση flash player για android λειτουργικό... Επίσης από την εμπειρία μου στο android smartphone μου έχω διαπιστώσει ότι μόνο στο youtube παίζουν τα videos από ξεχωριστή εφαρμογή με την ονομασία youtube και όχι από κάποιο plugin του broswer. Επίσης σε καμία άλλη ιστοσελίδα πέρα από το youtube δεν παίζουν οι flash εφαρμογές... Τελικά αυτό που λένε οι πωλητές αλλά και οι κατασκευάστριες εταιρίες πως κάποια smartphones με android λειτουργικό υποστηρίζουν flash player , μήπως δεν είναι flashplayer αλλά HTML5 και για αυτό μπορούμε να δούμε μόνο videοs από το youtube???? Γιατί εμένα παρόλο που παίζουν τα video από την εφαρμογή youtube στο android κινητό μου δεν παίζει καμία άλλη εφαρμογή ή video με flash player... Επίσης σε κάποιες ιστοσελίδες που ανοίγουν με flashplayer δεν μπαίνει.. Οπότε βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν έχει flashplayer και άρα ήδη η html5 έχει αρχίσει να κυριαρχεί στον κόσμο των smartphones και των tablets...