Δημοσιεύτηκε: 06 Απρ 2012, 17:01
redpower έγραψε: ξέρεις πως να κάνω με το μεσαίο κλικ να ανοίγει τις καρτέλες από τους σελιδοδείκτες?
Όχι, δεν έχω βρει κάτι τέτοιο, μπορείς όμως να ρυθμίσεις το μεσαίο κλικ να ανοίγει συνδέσμους στο προσκήνιο ή στο παρασκήνιο.
Off topic:
@ filippos.xf
Μην το παίρνεις προσωπικά, δεν σε κατηγορώ. Αυτό που επισημαίνω είναι πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να βλέπεις τα πράγματα. Η μία άκρη της αντιμετώπισης είναι να αδιαφορείς εντελώς για το τι λογισμικό χρησιμοποιείς και η άλλη άκρη είναι να ρίχνεις στον Καιάδα οτιδήποτε άλλο μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ελεύθερο λογισμικό.
Ο Stallman έχει μεν επιλέξει τη 2η άκρη αντιμετώπισης, αλλά αυτό το έχει κάνει προφανώς για να αποτελέσει αντίβαρο ως προς την 1η άκρη. Επίσης, αν δεν έκανε κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να προεδρεύει του FSF.
Κατά μία άποψη, σε κάθε ερώτημα τέτοιου είδους θα μπορούσαμε να απαντάμε με ένα απόσπασμα ενός λόγου του Stallman, κάτι τέτοιο όμως θα φανέρωνε την αρτηριοσκλήρωση που θα διακατείχε τις απόψεις μας καθώς και τη μη ρεαλιστική αντιμετώπιση της πραγματικότητας.
Εξάλλου, πολλοί από εμάς (οι περισσότεροι) χρησιμοποιούμε κομμάτια που δεν αποτελούν ελεύθερο λογισμικό στον υπολογιστή μας (πχ Flash, mp3 codecs), ακόμα και αν αυτός τρέχει Linux. Πολλοί είναι κάτοχοι iPhone, iPad windows mobile phones αλλά δεν είδα κανέναν να προτείνει σε κάποιον να αλλάξει τηλέφωνο γιατί το iOS δεν είναι ανοιχτού κώδικα, ούτε να βάλει Gnash στην θέση του Flash.
Ξαφνικά μας μάρανε ο Opera με το απειροελάχιστο ποσοστό χρήσης;
Στο κάτω κάτω η εταιρεία που τον παράγει μπορεί να μην ανοίγει τον κώδικα, σε αντίθεση όμως με άλλες εταιρείες (- μέλη του Linux foundation όπως η Adobe και η Nvidia) παρέχει ταυτόχρονη υποστήριξη στα προϊόντα που παράγει για Linux και όχι κάτι μήνες μετά από τις windows εκδόσεις (Nvidia Optimus θα δούμε ποτέ;).
Επίσης, από όσο ξέρω η εταιρεία αυτή δεν έχει εμπλακεί σε τίποτα αξιοκατάκριτο, εκτός και αν έχω ελλιπή πληροφόρηση.
Όταν κάποιος ρωτάει τη γνώμη μας για μια εφαρμογή, μπορούμε να πούμε αν είναι καλή ή κακή (κατά τη γνώμη μας φυσικά) εφαρμογή, δεν έχει νόημα όμως να πούμε «βάλε την άλλη που είναι και ελεύθερο λογισμικό», ειδικά όταν η «άλλη»είναι ο Firefox με το (δίκαια) μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών.