Δημοσιεύτηκε: 08 Απρ 2012, 19:57
gdskate έγραψε:Όσο αναφορά τις πόρτες για τους torrent clients, βάζεις την ίδια port και στο start και στο end και καλό θα ήταν να βάλεις κάποια γύρω στην 60000.
Ωραία, κατανοητό αυτό.
gdskate έγραψε:Στο Local IP Address, θα βάλεις την στατική ip που έχεις θέσει να παίρνει ο υπολογιστής σου.
Βέβαια, εάν σ' έναν δίκτυο συνδέεσαι ΜΟΝΟ εσύ, τότε δε χρειάζεται να κάνεις τη διαδικασία της στατικής ip γιατί πολύ απλά το router θα δίνει στον υπολογιστή σου πάντα την πρώτη ip από το εύρος που έχεις θέσει στις ρυθμίσεις του router σου να δίνει.
Προσπαθώ να θυμηθώ αν έθεσα κάποια στατική ip από τότε που έβαλα ίντερνετ και δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο. Για το αν συνδέομαι μόνο εγώ στο δίκτυο, συνδέομαι εγώ από το laptop μου, από το κινητό και από το ps3.

Πως μπορώ να μάθω ποια είναι η ip που πρέπει να βάλω στο πεδίο Local IP Address;
medigeek έγραψε:Νομίζω υπάρχουν στις ρυθμίσεις του transmission UPnP / NAT-PMP - αυτές οι λειτουργίες ρυθμίζουν αυτόματα το router να ανοίγει το port χωρίς να χρειάζεται virtual server.
Ναι όντως υπάρχουν και τις έχω ήδη ενεργοποιημένες.
medigeek έγραψε:Κοίταξε αν το router σου έχει ενεργοποιημένο το UPnP κάπου στις ρυθμίσεις. Αν όχι, ενεργοποίησέ το και επανεκκινησε το router και μετά το transmission.
Είναι ενεργοποιημένο και αυτό.
Με βάση αυτό που αναφέρεις, μήπως να απενεργοποιήσω το virtual server από την σελίδα του router μου, να κάνω επανεκκίνηση το transmission και το router και να δω αν είμαι οκ;