Δημοσιεύτηκε: 18 Δεκ 2008, 16:11
Zephyrous έγραψε:Καλημέρα και καλώς σας βρήκα (αν και έχω μια δίχρονη σχέση με κάποιους από εσάς, μιας και έχω συμμετάσχει σε διάφορες μεταφράσεις στο launchpad).
Λόγω του είδους της δουλειάς μου, δεν μπορώ να κάνω ολική μετάβαση σε περιβάλλον Linux, αλλά κάνω τώρα μια νέα προσπάθεια (θα το εξηγήσω σε άλλο νήμα).
Προς το παρόν, σε περιβάλλον Windows έχω αντικαταστήσει πλήρως το MS Office με το OpenOffice και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.
Δυστυχώς, ο συνδυασμός AltGR και κόμματος δεν μου δίνει κάτι στο OpenOffice, σε σχέση με τα ελληνικά (γωνιακά) εισαγωγικά. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση;
Η ερώτησή σου είναι πως μπορείς σε Windows να έχεις το συνδιασμό πλήκτρων που παράγει τα «»;
Αυτό είναι κάτι που δε γνωρίζω. Το γεγονός όμως ότι ο συνδιασμός αυτός δουλεύει μόνο σε msoffice με κάνει να πιστεύω ότι ο συνδιασμός είναι κάτι που έχει ρυθμιστεί μόνο στο msoffice (κάπου στα shortcuts) και δεν είναι καθολικό σε όλο το σύστημα.
Είναι πιθανό να υπάρχει κάποια σχετική επιλογή στο OOo που να μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε Windows.
Κοίταξε/αναζήτησε στο http://user.services.openoffice.org/en/forum/
Φυσικά, όταν κάνεις τη μετάβαση σε Linux, γράφεις «» με τις οδηγίες παραπάνω.