Δημοσιεύτηκε: 28 Απρ 2012, 13:13
από Learner
mangelasakis έγραψε:Το πρόβλημα που αναφέρω εγώ ισχύει για το 12.04 amd64. Από ότι καταλαβαίνω εσύ έχεις 32bit. Και εγώ έκανα εγκατάσταση το ubuntu-restricted-extras και μάλλον με αυτό να έγινε η παλιότερη έκδοση του flash player εγκατάσταση. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μετά κάνοντας εγκατάσταση από την ιστοσελίδα της adobe την νεότερη έκδοση flash player έμεινε και η παλιά. Οπότε ανοίγοντας τον firefox μου εμφάνιζε στα plugins και την έκδοση 11.1 αλλά και την έκδοση 11.2 αλλά το flash player λειτουργούσε μόνο όταν απενεργοποιούσα την 11.1 και ταυτόχρονα ήταν ενεργή η 11.2 . Και αυτό είναι το πρόβλημα....

Το ξέρω πως έχεις την 64άρα έκδοση. Όπως βλέπεις παραπάνω οι εκδόσεις του flash είναι ίδιες και στις 2 περιπτώσεις , μόνο που η μια ανήκει στους partners και η άλλη στο multiverse. Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά γι' αυτό το θεωρώ "μπέρδεμα".
Το 12.04 έχει την τελευταία έκδοση του flash και τελευταία γενικά για το linux (αφού δεν πρόκειται να βγει άλλη).
Για το δικό σου πρόβλημα τώρα , μήπως χρειάζεται αναβάθμιση ο Firefox ; εχθές νομίζω πέρασε η έκδοση 12 στα αποθετήρια του Ubuntu.