Δημοσιεύτηκε: 11 Μάιος 2012, 15:51
Unity-mail ε ; δεν το έχω δοκιμάσει .
Για να το δοκιμάσω να δούμε..
Χρησιμοποιώ τον thunderbird ο οποίος έχει εξ'αρχής ήχο ειδοποίησης. Τον έχω προσθέσει στα προγράμματα εκκίνησης και με ένα σκριπτακι που βρήκα με το πρόγραμμα wmctrl τον ανοίγω ελαχιστοποιημένο στην Unity.
Αλλά θα δοκιμάσω και το Unity-mail που λες.. ενδιαφέρον ακούγετε.
EDIT: Ωραίο τελικά το προγραμματάκι . Θα το κρατήσω..
Αυτό που λες με τον ήχο γίνεται σχετικά εύκολα νομίζω..
Φτιάξε ένα απλό σκριπτάκι . πχ.
ανοίγεις τον gedit με την παρακάτω εντολή
Μετά πάτα δεξί κλικ στο εικονίδιο του unity-mail στον launcher και change account details , πηγαίνεις στο options και κάτω-κάτω που γράφει "excecute this command on message receive" πάτα στο none και πρόσθεσε το σκριπτακι που έφτιαξες πιο πάνω.. "unitymail_sound_notification.sh" και Apply.
Για να το δοκιμάσω να δούμε..
Χρησιμοποιώ τον thunderbird ο οποίος έχει εξ'αρχής ήχο ειδοποίησης. Τον έχω προσθέσει στα προγράμματα εκκίνησης και με ένα σκριπτακι που βρήκα με το πρόγραμμα wmctrl τον ανοίγω ελαχιστοποιημένο στην Unity.
Αλλά θα δοκιμάσω και το Unity-mail που λες.. ενδιαφέρον ακούγετε.
EDIT: Ωραίο τελικά το προγραμματάκι . Θα το κρατήσω..
Φτιάξε ένα απλό σκριπτάκι . πχ.
ανοίγεις τον gedit με την παρακάτω εντολή
- Κώδικας: Επιλογή όλων
gedit unitymail_sound_notification.sh
#!/bin/bash
canberra-gtk-play --file=/usr/share/sounds/ubuntu/stereo/message-new-instant.ogg
exit 0
chmod a+x unitymail_sound_notification.sh
Μετά πάτα δεξί κλικ στο εικονίδιο του unity-mail στον launcher και change account details , πηγαίνεις στο options και κάτω-κάτω που γράφει "excecute this command on message receive" πάτα στο none και πρόσθεσε το σκριπτακι που έφτιαξες πιο πάνω.. "unitymail_sound_notification.sh" και Apply.