Δημοσιεύτηκε: 07 Ιουν 2012, 00:58
από floral
physicist έγραψε:και το ποιο σημαντικό. μπορώ να επιλέξω πότε θα κάνει συγχρονισμό ή με κάποιο τρόπο να κλειδώνω το φάκελο του συγχρονισμού ωστε να επιλέγω εγώ ποτε θα γίνει ο συγχρονισμός?
ρωταω γιατι δεν είμαι ο μόνος χρήστης σε αυτόν τον υπολογιστή οπότε θέλω οσον αφορά το dropbox να μπορώ να το διαχειρίζομαι αποκλειστικά εγώ για να μην γίνει κανένας λάθος συγχρονισμός ή καμμια κατα λάθος διαγραφη αρχείων

Δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτηση σου αλλά μπορεί να σε βοηθήσει
αυτό που είχα πάθει εγώ ήταν να αποκοπούν κάποια αρχεία από τον φάκελο που είχα μοιραστεί και χωρίς να έχω κρατήσει back-up νόμιζα ότι τα είχα χάσει για πάντα... απ'ότι είχα ψάξει τότε δεν νομίζω να γίνεται να "παγώσεις" τα δικαιώματα των αρχείων, δηλαδή εάν διαγράψει κάποιος ένα αρχείο ή το τροποποιήσει αυτή η αλλαγή συμβαίνει και στον δικό σου φάκελο.
Μπορείς όμως είτε να κρατήσεις back-up των αρχικών αρχείων που προστέθηκαν στο φάκελο ή (αυτό το βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο) να κάνεις log-in στην ιστοσελίδα του dropbox να πας εκεί που έχει το ιστορικό των τελευταίων κινήσεων και να ανασύρεις διεγραμμένα αρχεία ή τροποποιημένα προ τροποποιήσεως.