Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2012, 03:25
Off topic:
Καλωσόρισες στην κοινότητα.
Διάβασε τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους και φτιάξε την υπογραφή σου όπως περιγράφεται εδώ, για να είναι πιο εύκολη η συνεννόηση και η αντιμετώπιση προβλημάτων.
Στο φόρουμ υπάρχουν πολλά θέματα που αφορούν προβλήματα του Skype, διάβασέ τα μήπως κάποιο από αυτά αφορά το δικό σου. Αν όχι, τότε άνοιξε νέο θέμα ώστε να συζητηθεί και να βρεθεί λύση στο πρόβλημά σου.
panos95 έγραψε:καλησπερα,κι εγω παιδια εχω προβλημα με το skype.εχω την εκδοση 12.04.εκει που κανω βιντεο κληση λοιπον ο συνομιλιτης μου κολλαει και φαινονται ολα θολα.αυτος με βλεπει κανονικα και με ακουει.κι εγω τον ακουω,αλλα αντι για αυτον βλεπω τα βλεπω θολα.εχει κανενας παρομοιο προβλημα;τι μπορω να κανω;επισης αυτο δε συμβαινει απο την αρχη της κλησης,αλλα μετα απο ενα δυο λεπτα..καμμια βοηθεια;σας ευχαριστω..για να σας προλαβω το skype ειναι κατεβασμενο απο την επισιμη ιστοσελιδα του.Εαν αλλαξω το ubuntu απο unity σε Mate θα ειναι καλυτερα;Θελω να το κανω αυτο γιατι μιλαμε για netbook και θα γινει πιο γρηγορος ο υπολογιστης.οι κλησεις απο gmail γινονται κανονικα και δε παρουσιαζεται καποιο προβλημα..
Καλωσόρισες στην κοινότητα.
Διάβασε τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους και φτιάξε την υπογραφή σου όπως περιγράφεται εδώ, για να είναι πιο εύκολη η συνεννόηση και η αντιμετώπιση προβλημάτων.
Στο φόρουμ υπάρχουν πολλά θέματα που αφορούν προβλήματα του Skype, διάβασέ τα μήπως κάποιο από αυτά αφορά το δικό σου. Αν όχι, τότε άνοιξε νέο θέμα ώστε να συζητηθεί και να βρεθεί λύση στο πρόβλημά σου.